Word jij de student-ondernemer van 2017?

Studeren en ondernemen, het is niet langer een contradictio in terminis! Ben jij ook één van die enthousiaste studenten die met veel goesting je droom in werkelijkheid brengt? En wil je dit ondernemerschap graag aan de buitenwereld tonen? Dan ben jij misschien onze volgende

UNIZO Student-ondernemer van het jaar!

“De media-aandacht die je krijgt in kranten, radio, … Je wordt er onmiddellijk ingesmeten! Het voorbije jaar heb ik veel gemotiveerde ondernemers leren kennen. Mijn netwerk is enorm uitgebreid!” Dit zijn woorden van Lothar de Keyne, de student-ondernemer van het jaar 2016.

Ben je minstens 18 en maximum 26 jaar, heb je een eigen zaak én ondernemingsnummer? Dan kan je je kandidaat stellen voor de verkiezing Student-ondernemer van 2017. Rep je naar www.studentondernemervanhetjaar.be, schrijf je in en UNIZO nodigt je uit om tussen 18 en 24 april 2017 te pitchen op één van de provinciale jury-momenten.
Op 3 mei worden de vijf beste kandidaten uitgenodigd om hun plannen uit de doeken te doen voor een nationale jury van professionals in Brussel.
Op 12 mei worden de winnaar of winnares en de laureaten in de bloemetjes gezet tijdens een inspiratiecafé in Leuven.
Verkrijg net als Lothar eeuwige roem en geniet van een jaar UNIZO ambassadeurschap!

Inschrijven kan tot en met 7 april!

See you @ www.studentondernemervanhetjaar.be!