07 okt 2019
Wilsele / Cursus / KMO

Ondernemersforum | De kracht van non-verbale communicatie voor teamleiders

Ken en controleer je lichaamstaal en verbluf je publiek

Meetings bijwonen, teamleden briefen, sollicitatiegesprekken afnemen, projecten evalueren, … Als leidinggevende communiceer je de hele dag door. Maar heb je impact? Kom je geloofwaardig over? Slaag je erin een sterke connectie te maken? Dit ondernemersforum maakt je een krak in non-verbale communicatie. De juiste lichaamstaal versterkt immers je people skills, emotionele intelligentie, relaties, charisma en invloed op anderen.

[ DOOR WIE ] Eva Vissers is experte non-verbale communicatie en zaakvoerder van Human Frequency. Als directielid stond ze 10 jaar aan het hoofd van een team van maar liefst 200 medewerkers. Ervaring die haar vandaag nog steeds van pas komt. Eva specialiseert zich in body language en non-verbale strategie-analyse, met een stevige wetenschappelijke ondertoon. De verbinding maken met leiderschap? Herkenbare situaties schetsen? Eva is dé geknipte persoon voor een ondernemersforum rond communicatie en leadership.

[ VOOR WIE ] Zaakvoerder of teamleider en zin om het effect van je non-verbaal gedrag op je werk en je succes te ontdekken? Dit ondernemersforum reikt je sterke strategieën aan die je transformeren in een effectieve leider.

 [ HOE ] Human Frequency’s trainingen zijn stuk voor stuk uniek. Ze maken de vertaalslag van theorie naar praktijk, stimuleren interactie en zetten authenticiteit centraal.

[ PROGRAMMA ]

19u00 Walking dinner met collega-leidinggevenden
20u00 Workshop "De kracht van non-verbale communicatie voor leiders"
22u30 Gezellige afsluiter met een drankje

Sessies

Sessie 1: Een heldere helikopterblik op non-verbale communicatie

Wat is non-verbale communicatie? En welke impact heeft het op je kracht als leidinggevende? Deze eerste sessie zoomt in op het belang van non-verbale communicatie. Je maakt kennis met de basisprincipes en komt meer te weten over de interpretatie en beheersing van lichaamstaal.

07/10/2019 - 19:00 - 23:00
Sessie 2: Je eigen lichaamstaal onder de loep

Weet jij welke boodschappen je uitstuurt met je lichaam? Stille signalen spreken luider dan woorden. Daarom onderzoeken we je lichaamstaal en de impact ervan op anderen. Je leert je uitstraling te versterken, een onvergetelijke eerste indruk na te laten, controle te krijgen over je lichaam en om sterke relaties uit te bouwen. Je ontdekt ook hoe je non-verbaal gedrag matcht met leiderschapsdoelen.

21/10/2019 - 19:00 - 23:00
Sessie 3: Lichaamstaal lezen en leidinggeven met emotionele intelligentie

Het gedrag van je medewerkers ontcijferen? Niet evident! Eva leert je de behoeften van je gesprekspartner te doorgronden door te letten op non-verbale signalen. Je wordt getraind in het detecteren van de zeven universele micro-expressies. Resultaat? Meer begrip voor de gevoelens van je gesprekspartner en je leert in te spelen op verborgen emoties. Je krijgt massa’s praktische tips om een klik te maken en vertrouwen op te bouwen met collega’s en klanten.

04/11/2019 - 19:00 - 23:00
Sessie 4: Non-verbaal gedrag vertalen en leugens detecteren

Gemiddeld kan je slechts 54% van de leugens doorprikken. Als leidinggevende is het nuttig alarmbelletjes in je werkomgeving te herkennen. Deze slotsessie vertelt je alles over de methodologie van leugendetectie. Je leert ook de meest voorkomende non-verbale leugensporen te traceren. Misleiding op de werkvloer? Met je nieuwe knowhow wordt die kans heel klein.

18/11/2019 - 19:00 - 23:00

Ja, ik schrijf me in! Hierbij mijn contactgegevens.

Contactgegevens

bv. 0123.456.789
Volgorde
bv. 011404354
EUR
Volgorde
De gegevens die u invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen worden deze gegevens ook doorgegeven aan onze commerciële partners en gebruikt voor automatische verwerkingen (o.a.) profilering om u gerichte informatie en aanbiedingen te kunnen toesturen. Alle details over deze verwerking en uw rechten vindt u in ons privacybeleid.
Algemene voorwaarden | Privacybeleid

Bij annulering binnen de 15 kalenderdagen voor de aanvangsdatum van de opleiding is de overeengekomen prijs geheel verschuldigd. U mag altijd een collega in uw plaats laten deelnemen. Bij eerdere annulering is steeds 10% van de overeengekomen prijs verschuldigd. Elke annulering dient via email (ondernemersforum@unizo.be) of aangetekend schrijven (Ondernemersforum, Willebroekkaai 37, 1000 Brussel) te worden bezorgd. Een UNIZO OndernemersForum komt niet in aanmerking voor de KMO-portefeuille.
1 x Niet-leden: 460,00 € Excl. btw
Totaal: 556,60 EUR incl. btw