UNIZO Asse

Maak op deze pagina kennis met UNIZO Asse. Het zijn de zelfstandige ondernemers zelf die onze krachtige ondernemersverenigingen sturen. Zij komen op voor de belangen van elke ondernemer. Wie zijn de bestuurders, hun volgende activiteiten, ondernemersnieuws en lokale dossiers?

Vragen aan UNIZO Asse?

Volgende persoon kan jou verder helpen:

Volg ons op volgende kanalen:

Activiteiten van UNIZO Asse

25 jan 2022

Starten als zelfstandige in Asse

/ Cursus / Alle info voor het starten van jouw eigen zaak
Wil jij starten als zelfstandige ondernemer in bij- of hoofdberoep in Asse? Kom dan naar onze sessie en leer over alles wat hierbij komt kijken!

In de kijker

Wil jij deel uitmaken van het grootste ondernemersnetwerk?

Wil jij deel uitmaken van het grootste ondernemersnetwerk?

Wil je deelnemen aan opleidingen, netwerkactiviteiten of bedrijfsbezoeken in de regio? Met de gedachte dat contacten ook steeds contracten kunnen worden. Sluit je nu aan bij UNIZO, het grootste ondernemersnetwerk in jouw buurt en krijg een antwoord op al jouw ondernemersvragen.

“We bouwden een sterk kredietdossier op en kregen daardoor mooie voorwaarden”

Martijn Peeters en zijn broer Emiel runnen samen Tuinen Peeters. Wanneer Wilfried Buls een voorstel doet tot overname van zijn bedrijf Tuinarchitectuur Buls Claes, twijfelen de broers niet lang. Al beseft Martijn wel dat hij hulp nodig heeft om de overname rond te krijgen. Het traject Financieel Inzicht kwam als geroepen.

Starten als zelfstandige ondernemer in Asse?

Welke voorwaarden zijn er om op te starten? Start ik best in hoofd- of bijberoep op? Is mijn businessplan wel haalbaar? Welke belastingen moet ik betalen? Wat is het verschil tussn een eenmanszaak en een vennootschap?

Dit zijn allemaal vragen waar je mee zit als je het idee hebt om je eigen zaak te starten of recentelijk opgestart bent.

Wil jij je zaak starten in Asse? Dan nodigen we je uit om deel te nemen aan de sessie 'Starten als zelfstandige ondernemer' op 25/01!

Nieuws & realisaties van UNIZO Asse

 

Dinsdag 17 augustus kwamen UNIZO Groot-Londerzeel, UNIZO Asse en UNIZO Dilbeek samen in het Gildenhuis in Malderen. Op vraag van UNIZO Groot-Londerzeel werd...

Overzicht bestuurders

An Vermeiren

Functie(s): 
  • Voorzitter
PRO K'ONCEPT
02 305 48 12
Steenweg
44
1730 ASSE

Dirk Broos

Functie(s): 
  • Ondervoorzitter
  • Plaatsvervanger GECORO Asse
Atelier Broos
Poel
49
1730 ASSE

Vera Van de Velde

Functie(s): 
  • Secretaris
Wijnbart
02 452 43 30
Ceuppensrij
4
1730 MOLLEM

Johan Van Hoorick

Functie(s): 
  • Penningmeester
Martinus
02 452 86 10
Kerkplein
3
1730 ASSE
UNIZO Asse
Steenweg 44
1730ASSE

Ben jij een geëngageerde ondernemer?

Via onze ondernemersverenigingen maak je het verschil voor de lokale economie en heb je impact op het beleid. Je komt terecht in een hechte groep van zelfstandige ondernemers en maakt meteen deel uit van de UNIZO-organisatie.

Maak deel uit van ons netwerk

Als UNIZO-lid kan je van alle netwerkvoordelen gebruik maken. Om evidente redenen (koken kost geld...) kan je van deze voordelen enkel gebruik maken als UNIZO-lid - registreer je daarom dus zeker op deze site mét je lidnummer. (Tip: ben je starter? Geniet dan zes maanden gratis van het lidmaatschap.)

  • Ondernemen doe je niet alleen, je bent welkom in de grootste ondernemerscommunity van Vlaanderen en je sluit je aan bij 110 000 andere ondernemers
  • Geniet van talloze ledenvoordelen zoals begeleidingstrajecten die je business een boost geven, juridische bijstand of korting bij diverse partners.
  • Wij verdedigen elke dag jouw noden en belangen. Daarom is jouw steun als lid extra belangrijk. Zo kunnen we onze slagkracht vergroten en met onze vuisten op ministeriële tafels slaan.
  • We zijn er voor je! Bel ons op de ondernemerslijn via 02 21 22 678 en krijg (meteen) een antwoord op al je ondernemersvragen.

Lid worden