UNIZO Diest

Maak op deze pagina kennis met UNIZO Diest. Het zijn de zelfstandige ondernemers zelf die onze krachtige ondernemersverenigingen sturen. Zij komen op voor de belangen van elke ondernemer. Wie zijn de bestuurders, hun volgende activiteiten, ondernemersnieuws en lokale dossiers?

Vragen aan UNIZO Diest?

Volgende persoon kan jou verder helpen:

Volg ons op volgende kanalen:

In de kijker

UNIZO Topseminar

UNIZO Topseminar

Tijdens het UNIZO Topseminar op woensdag 24 november 2021 in Brussels Expo delen tien topsprekers, stuk voor stuk bestsellerauteurs, hun inzichten over het nieuwe ondernemen.

“We bouwden een sterk kredietdossier op en kregen daardoor mooie voorwaarden”

Martijn Peeters en zijn broer Emiel runnen samen Tuinen Peeters. Wanneer Wilfried Buls een voorstel doet tot overname van zijn bedrijf Tuinarchitectuur Buls Claes, twijfelen de broers niet lang. Al beseft Martijn wel dat hij hulp nodig heeft om de overname rond te krijgen. Het traject Financieel Inzicht kwam als geroepen.

Overzicht bestuurders

Yves Steyaert

Functie(s): 
  • Contactpersoon unizo.be
Steyaert Yves
0032 477 52 01 83
Diestsevest
52
3000 LEUVEN

Cedric Exelmans

Functie(s): 
  • Bestuurder
Exelmans Cedric
013 33 40 85
Kardinaal Mercierstraat
14
3290 DIEST

Erwin Goffin

Functie(s): 
  • Bestuurder
Advocaat Goffin Erwin
Peetersstraat
13
3290 DIEST

Serge Stuckens

Functie(s): 
  • Bestuurder
Biscuiterie Stuckens
013 32 52 20
Zoutstraat
5 B001
3290 DIEST

Wendy Vanmeert

Functie(s): 
  • Bestuurder
Active Energy
013 29 71 58
Bosstraat
36
3294 MOLENSTEDE

Johan Volders

Functie(s): 
  • Bestuurder
Het Woonhuis
013 66 18 86
Wolvenstraat
24
3290 DIEST
UNIZO Diest
Diestsevest 52
3000LEUVEN

Ben jij een geëngageerde ondernemer?

Via onze ondernemersverenigingen maak je het verschil voor de lokale economie en heb je impact op het beleid. Je komt terecht in een hechte groep van zelfstandige ondernemers en maakt meteen deel uit van de UNIZO-organisatie.

Maak deel uit van ons netwerk

Als UNIZO-lid kan je van alle netwerkvoordelen gebruik maken. Om evidente redenen (koken kost geld...) kan je van deze voordelen enkel gebruik maken als UNIZO-lid - registreer je daarom dus zeker op deze site mét je lidnummer. (Tip: ben je starter? Geniet dan zes maanden gratis van het lidmaatschap.)

  • Ondernemen doe je niet alleen, je bent welkom in de grootste ondernemerscommunity van Vlaanderen en je sluit je aan bij 110 000 andere ondernemers
  • Geniet van talloze ledenvoordelen zoals begeleidingstrajecten die je business een boost geven, juridische bijstand of korting bij diverse partners.
  • Wij verdedigen elke dag jouw noden en belangen. Daarom is jouw steun als lid extra belangrijk. Zo kunnen we onze slagkracht vergroten en met onze vuisten op ministeriële tafels slaan.
  • We zijn er voor je, 24/7! Bel ons op de ondernemerslijn via 02 21 22 678 en krijg (meteen) antwoord op al ondernemersvragen.

Lid worden