UNIZO Druivenstreek

Maak op deze pagina kennis met UNIZO Druivenstreek. Het zijn de zelfstandige ondernemers zelf die onze krachtige ondernemersverenigingen sturen. Zij komen op voor de belangen van elke ondernemer. Wie zijn de bestuurders, hun volgende activiteiten, ondernemersnieuws en lokale dossiers?

Vragen aan UNIZO Druivenstreek?

Volgende persoon kan jou verder helpen:

Volg ons op volgende kanalen:

In de kijker

Wil jij deel uitmaken van het grootste ondernemersnetwerk?

Wil jij deel uitmaken van het grootste ondernemersnetwerk?

Wil je deelnemen aan opleidingen, netwerkactiviteiten of bedrijfsbezoeken in de regio? Met de gedachte dat contacten ook steeds contracten kunnen worden. Sluit je nu aan bij UNIZO, het grootste ondernemersnetwerk in jouw buurt en krijg een antwoord op al jouw ondernemersvragen.

“We bouwden een sterk kredietdossier op en kregen daardoor mooie voorwaarden”

Martijn Peeters en zijn broer Emiel runnen samen Tuinen Peeters. Wanneer Wilfried Buls een voorstel doet tot overname van zijn bedrijf Tuinarchitectuur Buls Claes, twijfelen de broers niet lang. Al beseft Martijn wel dat hij hulp nodig heeft om de overname rond te krijgen. Het traject Financieel Inzicht kwam als geroepen.

Afterworkdrink voor Dag van de Ondernemer

19 november is het Dag van de Ondernemer! 

Om dit te vieren nodigen we alle ondernemers uit de Druivenstreek (en ver daarbuiten) uit voor een gezellige afterworkdrink op een zeer speciale en nieuwe locatie.

We verwelkomen u bij Kaffee De Hopnar in Tervuren. Van 18u tot 21u is iedereen welkom voor een drankje en een gezellige babbel.

Wegens de huidige COVID-maatregelen vragen we op voorhand in te schrijven aangezien de beschikbare plekjes beperkt zijn.

Overzicht bestuurders

Greta Veeckmans

Functie(s): 
  • Secretaris
  • Bestuurder
EcoT / NinaBelly
Hoekstraat
60
3040 HULDENBERG

Wim Laureys

Functie(s): 
  • Penningmeester
KBC Bank Hoeilaart
02 658 08 20
Henri Caronstraat
5
1560 HOEILAART

Ruben Peeters

Functie(s): 
  • Bestuurder
Ruben Peeters
Spaltlaan
11
3090 OVERIJSE

Luc Vinckx

Functie(s): 
  • Bestuurder
Elephant Consult
02 305 54 53
Olmenstraat
31 1
3080 TERVUREN

Filip Van Bever

Functie(s): 
  • Bestuurder
ADATI
Hoekstraat
56
3040 HULDENBERG
UNIZO Druivenstreek
Hoekstraat 60
3040HULDENBERG

Ben jij een geëngageerde ondernemer?

Via onze ondernemersverenigingen maak je het verschil voor de lokale economie en heb je impact op het beleid. Je komt terecht in een hechte groep van zelfstandige ondernemers en maakt meteen deel uit van de UNIZO-organisatie.

Maak deel uit van ons netwerk

Als UNIZO-lid kan je van alle netwerkvoordelen gebruik maken. Om evidente redenen (koken kost geld...) kan je van deze voordelen enkel gebruik maken als UNIZO-lid - registreer je daarom dus zeker op deze site mét je lidnummer. (Tip: ben je starter? Geniet dan zes maanden gratis van het lidmaatschap.)

  • Ondernemen doe je niet alleen, je bent welkom in de grootste ondernemerscommunity van Vlaanderen en je sluit je aan bij 110 000 andere ondernemers
  • Geniet van talloze ledenvoordelen zoals begeleidingstrajecten die je business een boost geven, juridische bijstand of korting bij diverse partners.
  • Wij verdedigen elke dag jouw noden en belangen. Daarom is jouw steun als lid extra belangrijk. Zo kunnen we onze slagkracht vergroten en met onze vuisten op ministeriële tafels slaan.
  • We zijn er voor je! Bel ons op de ondernemerslijn via 02 21 22 678 en krijg (meteen) een antwoord op al je ondernemersvragen.

Lid worden