UNIZO Druivenstreek

Maak op deze pagina kennis met UNIZO Druivenstreek. Het zijn de zelfstandige ondernemers zelf die onze krachtige ondernemersverenigingen sturen. Zij komen op voor de belangen van elke ondernemer. Wie zijn de bestuurders, hun volgende activiteiten, ondernemersnieuws en lokale dossiers?

Vragen aan UNIZO Druivenstreek?

Volgende persoon kan jou verder helpen:

Volg ons op volgende kanalen:

Activiteiten van UNIZO Druivenstreek

28 sep 2022

Infosessie: Hoe pas ik mijn statuten aan aan de nieuwe Vennootschapswet?

Overijse / Netwerkactiviteit
Zijn jouw statuten al aangepast aan de nieuwe vennootschapswet? Of zit je met de handen in het haar? Deze infosessie maakt je wegwijs. ...

In de kijker

Nog geen lid? Kom thuis bij het grootste ondernemersnetwerk!

Nog geen lid? Kom thuis bij het grootste ondernemersnetwerk!

Elke dag opnieuw kiezen ondernemers zoals jij voor UNIZO. En daar hebben ze heel goede redenen voor. Want lid worden van UNIZO voelt als thuiskomen. Je wordt omarmd door een team dat naar jou luistert en je op alle fronten helpt te scoren. Je krijgt er een pak concrete voordelen bovenop. En we brengen je in contact met duizenden andere ondernemers. Bovendien verdedigen we jouw belangen op alle niveaus, tot in de Wetstraat.

Overtuigd? Gun jezelf vandaag nog een toegangsticket tot het strafste ondernemersnetwerk van Vlaanderen en Brussel en wij gaan meteen voor je aan de slag. Je bijdrage is uiteraard volledig fiscaal aftrekbaar.

“We bouwden een sterk kredietdossier op en kregen daardoor mooie voorwaarden”

Martijn Peeters en zijn broer Emiel runnen samen Tuinen Peeters. Wanneer Wilfried Buls een voorstel doet tot overname van zijn bedrijf Tuinarchitectuur Buls Claes, twijfelen de broers niet lang. Al beseft Martijn wel dat hij hulp nodig heeft om de overname rond te krijgen. Het traject Financieel Inzicht kwam als geroepen.

Overzicht bestuurders

Karel Van Oostveldt

Functie(s): 
  • Voorzitter
Kasa Digital
0494 57 74 93
Waversesteenweg
265
3090 OVERIJSE

Ruben Peeters

Functie(s): 
  • Secretaris
Ruben Peeters
0497 44 36 78
Spaltlaan
11
3090 OVERIJSE

Wim Laureys

Functie(s): 
  • Penningmeester
KBC Bank Hoeilaart
0475 24 26 41
Henri Caronstraat
5
1560 HOEILAART

Greta Veeckmans

Functie(s): 
  • Bestuurder
EcoT / NinaBelly
0477 26 28 72
Hoekstraat
60
3040 HULDENBERG

Luc Vinckx

Functie(s): 
  • Bestuurder
Elephant Consult
0476 32 78 24
Olmenstraat
31 1
3080 TERVUREN

Filip Van Bever

Functie(s): 
  • Bestuurder
ADATI
0499 31 87 18
Hoekstraat
56
3040 HULDENBERG
UNIZO Druivenstreek
Waversesteenweg 265
3090OVERIJSE

Ben jij een geëngageerde ondernemer?

Via onze ondernemersverenigingen maak je het verschil voor de lokale economie en heb je impact op het beleid. Je komt terecht in een hechte groep van zelfstandige ondernemers en maakt meteen deel uit van de UNIZO-organisatie.

Maak deel uit van ons netwerk

Als UNIZO-lid kan je van alle netwerkvoordelen gebruik maken. Om evidente redenen (koken kost geld...) kan je van deze voordelen enkel gebruik maken als UNIZO-lid - registreer je daarom dus zeker op deze site mét je lidnummer. (Tip: ben je starter? Geniet dan zes maanden gratis van het lidmaatschap.)

  • Ondernemen doe je niet alleen, je bent welkom in de grootste ondernemerscommunity van Vlaanderen en je sluit je aan bij 110 000 andere ondernemers
  • Geniet van talloze ledenvoordelen zoals begeleidingstrajecten die je business een boost geven, juridische bijstand of korting bij diverse partners.
  • Wij verdedigen elke dag jouw noden en belangen. Daarom is jouw steun als lid extra belangrijk. Zo kunnen we onze slagkracht vergroten en met onze vuisten op ministeriële tafels slaan.
  • We zijn er voor je! Bel ons op de ondernemerslijn via 02 21 22 678 en krijg (meteen) een antwoord op al je ondernemersvragen.

Lid worden