UNIZO Londerzeel

Maak op deze pagina kennis met UNIZO Londerzeel. Het zijn de zelfstandige ondernemers zelf die onze krachtige ondernemersverenigingen sturen. Zij komen op voor de belangen van elke ondernemer. Wie zijn de bestuurders, hun volgende activiteiten, ondernemersnieuws en lokale dossiers?

Vragen aan UNIZO Londerzeel?

Volgende persoon kan jou verder helpen:

Activiteiten van UNIZO Londerzeel

31 jan 2023

Nieuwjaarsreceptie

Steenhuffel / Netwerkactiviteit
Nieuwjaarsdrink van UNIZO Londerzeel

In de kijker

Nog geen lid? Kom thuis bij het grootste ondernemersnetwerk!

Nog geen lid? Kom thuis bij het grootste ondernemersnetwerk!

Elke dag opnieuw kiezen ondernemers zoals jij voor UNIZO. En daar hebben ze heel goede redenen voor. Want lid worden van UNIZO voelt als thuiskomen. Je wordt omarmd door een team dat naar jou luistert en je op alle fronten helpt te scoren. Je krijgt er een pak concrete voordelen bovenop. En we brengen je in contact met duizenden andere ondernemers. Bovendien verdedigen we jouw belangen op alle niveaus, tot in de Wetstraat.

Overtuigd? Gun jezelf vandaag nog een toegangsticket tot het strafste ondernemersnetwerk van Vlaanderen en Brussel en wij gaan meteen voor je aan de slag. Je bijdrage is uiteraard volledig fiscaal aftrekbaar.

“We bouwden een sterk kredietdossier op en kregen daardoor mooie voorwaarden”

Martijn Peeters en zijn broer Emiel runnen samen Tuinen Peeters. Wanneer Wilfried Buls een voorstel doet tot overname van zijn bedrijf Tuinarchitectuur Buls Claes, twijfelen de broers niet lang. Al beseft Martijn wel dat hij hulp nodig heeft om de overname rond te krijgen. Het traject Financieel Inzicht kwam als geroepen.

Circulatieplan Londerzeel

Midden april kondigde de gemeente Londerzeel aan dat er een nieuw circulatieplan in voegen zou gaan. Dit werd besloten zonder de ondernemers te consulteren en hierover tijdig in te lichten.

Als UNIZO Londerzeel proberen we samen met UNIZO Vlaams-Brabant en Brussel invloed uit te oefenen op de beslissingen van het gemeentebestuur over zowel het circulatieplan als andere plannen in het centrum van Londerzeel. Het is namelijk een circulatieplan dat in grote mate de ondernemers in het centrum van Londerzeel, alsook in de andere deelgemeenten, benadeelt. 

Door ons goede contact met de gemeente hopen we tot een oplossing te komen voor de ondernemers.

We willen voorkomen dat ze klanten verliezen omwille van dit nieuw circulatieplan aangezien corona en het openbreken van het centrum al een grote invloed hadden op de omzet.

 

Wil jij hierover iets kwijt of wil je weten waar we exact mee bezig zijn momenteel? Stuur dan een mailtje naar frederiek.dekimpe@unizo.be

Nieuws & realisaties van UNIZO Londerzeel

 

Dinsdag 17 augustus kwamen UNIZO Groot-Londerzeel, UNIZO Asse en UNIZO Dilbeek samen in het Gildenhuis in Malderen. Op vraag van UNIZO Groot-Londerzeel werd...

Overzicht bestuurders

Yves De Schouwer

Functie(s): 
 • Voorzitter
Myra D.S.
0478 33 31 48
Sint Jozefstraat
16
1840 LONDERZEEL

Georges Daes

Functie(s): 
 • Ondervoorzitter
Haarmode In
0468 30 82 11
Boeksheide
6
1840 MALDEREN

Johan Vercauteren

Functie(s): 
 • Secretaris
Brouwerij Vercauteren
0479 66 99 78
Malderendorp
27
1840 MALDEREN

Steven Mertens

Functie(s): 
 • Penningmeester
Argenta Malderen
0478 62 32 29
Frans De Bondtstraat
2
2870 Puurs-Sint-Amands

Roel Desmedt

Functie(s): 
 • Bestuurder
Garage Desmedt
0475 29 73 39
Hoefsmidstraat
21
1840 MALDEREN

André Maetens

Functie(s): 
 • Bestuurder
 • Ledenwerving
Maetens André
0475 69 91 97
Hoogweg
24
1840 MALDEREN

Ernest Van Aken

Functie(s): 
 • Bestuurder
Van Aken Ernest
0477 28 48 20
Handelsstraat
6
1840 LONDERZEEL

Dirk De Buyser

Functie(s): 
 • Bestuurder
Kapsalon Annemie
Dorpsstraat
12
1840 LONDERZEEL

Vinçent De Bruyne

Functie(s): 
 • Bestuurder
CTS-DECON
0473 44 61 37
Meerstraat
152
1840 LONDERZEEL
UNIZO Londerzeel
Sint Jozefstraat 16
1840LONDERZEEL

Ben jij een geëngageerde ondernemer?

Via onze ondernemersverenigingen maak je het verschil voor de lokale economie en heb je impact op het beleid. Je komt terecht in een hechte groep van zelfstandige ondernemers en maakt meteen deel uit van de UNIZO-organisatie.

Maak deel uit van ons netwerk

Als UNIZO-lid kan je van alle netwerkvoordelen gebruik maken. Om evidente redenen (koken kost geld...) kan je van deze voordelen enkel gebruik maken als UNIZO-lid - registreer je daarom dus zeker op deze site mét je lidnummer. (Tip: ben je starter? Geniet dan zes maanden gratis van het lidmaatschap.)

 • Ondernemen doe je niet alleen, je bent welkom in de grootste ondernemerscommunity van Vlaanderen en je sluit je aan bij 110 000 andere ondernemers
 • Geniet van talloze ledenvoordelen zoals begeleidingstrajecten die je business een boost geven, juridische bijstand of korting bij diverse partners.
 • Wij verdedigen elke dag jouw noden en belangen. Daarom is jouw steun als lid extra belangrijk. Zo kunnen we onze slagkracht vergroten en met onze vuisten op ministeriële tafels slaan.
 • We zijn er voor je! Bel ons op de ondernemerslijn via 02 21 22 678 en krijg (meteen) een antwoord op al je ondernemersvragen.

Lid worden