23 apr 2020
Vilvoorde / Cursus

Ondernemersforum | Professioneel communiceren met sterke beelden

Scrollen, swipen, klikken, … Hoe val je als bedrijfsaccount op met leuke content? Volstaan smartphonefilmpjes voor je professionele communicatie? Dit ondernemersforum verklapt je hoe verfrissend videomateriaal je prospecten doet evolueren naar klanten. Aan het einde van de rit kan je zelf verhalen vertellen en bijhorende content creëren.

[ DOOR WIE ] Online experts Jo Hendriks en Saskia Goffin van digitaal kennis- en adviesbureau Brain Rangers trekken dit vijfdelig ondernemersforum. Ze nemen je mee op sleeptouw en laten je kennismaken met de verrassende businessopportuniteiten van digitale media. Het onderste uit de communicatiekan halen? Daar engageren Jo en Saskia zich voor!

[ VOOR WIE ] Deze lessenreeks is toegespitst op de digitale noden van zelfstandigen en kmo’s. Al bezig met storytelling of amper online met je zaak? Jo en Saskia gidsen ondernemers gedurende vijf lesmomenten naar digitale communicatie die meetbare resultaten boekt. Het lesgeversduo overtuigt je met plezier over het nut van videocontent en leert je hoe je deze snel en professioneel realiseert.

Programma

19u00 Netwerkmoment tijdens een walkingdinner

20u00 Workshop ‘Sterk en professioneel communiceren met online content’

22u30 Nabespreking met een drankje in de hand

Sessies

Sessie 1: Tips en tricks voor storytelling op maat van je zaak

De basis van goede, online content is een sterk verhaal. We zoomen in op je onderneming en bedenken toffe invalshoeken om je online volgers mee te nemen in je origineel bedrijfsverhaal. Je leert unieke content creëren die klanten bijblijft.

23/04/2020 - 19:00 - 23:00
Sessie 2: Professioneel fotograferen met je smartphone

Een beeld zegt meer dan 1.000 woorden, maar dat geldt niet voor alle foto’s. Een visual moet aanspreken en kwalitatief sterk zijn. De online concurrentie is namelijk niet min. Topfoto’s schieten van je producten, projecten, personeel of klanten? Daarvoor hoef je geen fotograaf in te schakelen! Dat doe je gewoon met je smartphone. Na deze les scoor je professioneel fotomateriaal in 1,2,3.

30/04/2020 - 19:00 - 23:00
Neem je klanten mee op pad in een vlotte vlog

Spring met je onderneming op de kar van het vloggen. Videobloggen is een krachtige manier om te connecteren met je publiek en anno 2020 heel hot. Je leert tijdens deze sessie hoe je met je smartphone en enkele tools een knappe videoblog maakt. Plaats dit authentiek stukje videomateriaal vervolgens op je website of op je sociale media, jij kiest!

07/05/2020 - 19:00 - 23:00
Sessie 4: Je eigen bedrijfsfilm monteren in enkele clicks

Een bedrijfsfilm hoeft geen fortuin te kosten. Dankzij je smartphone, je computer en enkele mooie foto’s kan je zelf video’s in elkaar boksen. We begeleiden je bij het opstellen van een draaiboek, het filmen met je telefoon en het knippen en plakken van je opnames. Het resultaat? Een video die een nieuwe, verfrissende blik op je onderneming werpt.

14/05/2020 - 19:00 - 23:00
Sessie 5: Digitale slotsessie met finale inzichten en flitsende creaties

We sluiten de lessenreeks af met een heuse online movienight. Tijdens de laatste sessie gaat je zelfgemaakte bedrijfsfilm in avant-première. We evalueren elkaars video’s en wisselen de laatste tips over storytelling, fotografie, vloggen en monteren uit. Dit sluitstuk vindt online plaats, je hoeft je dus niet te meer te verplaatsen voor deze laatste feedbacksessie.

 

Datum samen af te spreken.

14/05/2020 - 19:00 - 21:00
Prijzen
  • Niet-leden: 460,00 EUR Excl. btw
  • UNIZO leden: 360,00 EUR Excl. btw