20 jun 2019
Leuven / Cursus

Ondernemersforum | Summer School: Denk zoals je klant!

Met dit ondernemersforum willen we je op weg zetten om jouw ondernemersverhaal nog meer op maat van je klant te brengen, en zo je impact te verhogen! 

[ DOOR WIE ]

Elien Defraeije is zaakvoerster van Cre@ctiveen digitaal bureau dat ondernemers graag helpt met het optimaliseren van hun online imago bij hun doelgroep. Zij is onze expert van dienst en neemt je graag mee in de wondere wereld van storytelling en content marketing. Uitpakken met een uniek verhaal maakt net dat verschil, waarmee je een potentiële klant voor jou kan winnen.

elien

 

[ PROGRAMMA ] 
19u00 
Heerlijke maaltijd
20u00 Sessie lerend Netwerk
22u30 Tijd voor een drankje

Sessies

Sessie 1: Kennismaking & opzet

Zet je boodschap op de juiste manier in de markt. Plaats jezelf in de schoenen van je ideale klant om zo een ideale klantenbeleving te creëren en tegelijk je eigen vooropgestelde doelstellingen te behalen. Vanuit dit perspectief bekijken we tijdens de volgende sessies een aantal concrete strategieën, die je meteen kan omzetten in de praktijk.

20/06/2019 - 19:00 - 23:00
Sessie 2: Beleving in een omnichannel wereld

Hoe bereik je je doelgroep het best? Waarom online én offline communiceren? En wat is nu juist omnichannel marketing? Tijdens deze sessie gaan we dieper in op de voordelen en opportuniteiten, maar net zo goed op de aandachtspunten en mogelijke valkuilen.

27/06/2019 - 19:00 - 23:00
Sessie 3: Contentmarketing & storytelling

Creëer een verhaal waarmee je je bezoekers overtuigt om bij jou klant te worden. Standaard verkoopboodschappen maken plaats voor inspirerende verhalen. Geef je potentiële klanten een reden om fan te worden van jouw merk. Elien geeft je graag de bijbehorende tips & tricks.

04/07/2019 - 19:00 - 23:00
Sessie 4: Social media als tool

Sociale media zijn niet meer weg te denken, maar welke zet jij best in en hoe? We maken je wegwijs in de snel evoluerende wereld van sociale media, en haken daarop in om te kijken hoe jij deze het beste kan benutten voor jouw zaak.

11/07/2019 - 19:00 - 23:00

Ja, ik schrijf me in! Hierbij mijn contactgegevens.

Contactgegevens

bv. 0123.456.789
Volgorde
bv. 011404354
EUR
Volgorde
De gegevens die u invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen worden deze gegevens ook doorgegeven aan onze commerciële partners en gebruikt voor automatische verwerkingen (o.a.) profilering om u gerichte informatie en aanbiedingen te kunnen toesturen. Alle details over deze verwerking en uw rechten vindt u in ons privacybeleid.
Algemene voorwaarden | Privacybeleid

Bij annulering binnen de 15 kalenderdagen voor de aanvangsdatum van de opleiding is de overeengekomen prijs geheel verschuldigd. U mag altijd een collega in uw plaats laten deelnemen. Bij eerdere annulering is steeds 10% van de overeengekomen prijs verschuldigd. Elke annulering dient via email (ondernemersforum@unizo.be) of aangetekend schrijven (Ondernemersforum, Willebroekkaai 37, 1000 Brussel) te worden bezorgd. Een UNIZO OndernemersForum komt niet in aanmerking voor de KMO-portefeuille.
1 x Niet-leden: 460,00 € Excl. btw
Totaal: 556,60 EUR incl. btw