18 feb 2020
Aarschot / Cursus

Ondernemersforum | VerMERKvuldig! Jouw onderneming als gespreksonderwerp

Stippel je merkverhaal uit en laat anderen het vertellen

Hoe stimuleer je enthousiaste communicatie door fans en ambassadeurs? Zijn influencers een match met jouw onderneming? Kan je het heft in handen nemen en negatieve mond-tot-mondreclame beperken? Gedurende dit ondernemersforum werk je je eigen actieplan uit om van je bedrijf het gespreksonderwerp bij uitstek te maken.

[ DOOR WIE ] Merkexpert Katlijn Voordeckers is de oprichtster van OpmerKelijk, een Limburgs communicatiebureau dat gespecialiseerd is in strategie, branding en communicatie. Ze geeft ondernemers communicatieadvies en leert hen hun bedrijfsstrategie te versterken. In 2018 verscheen Katlijn’s brandingsboek ‘VerMERKvuldig! Je mond-tot-mondreclame vermenigvuldigen in drie stappen’. Het groeimodel uit haar boek vormt de leidraad van deze opleiding.

[ VOOR WIE ] Dit ondernemersforum, voor zaakvoerders, is het begin van een communicatiestrategie die je authentieke onderneming centraal zet. Je leert je unieke expertises te benoemen en communiceren. Aan het einde van de rit weet je exact wat je onderneming onderscheidt van de concurrentie. Het gevolg? Meer positieve mond-tot-mondreclame en groei.

[ PROGRAMMA ]

19u00  Kennismaking tijdens een walkingdinner

20u00  Workshop "VerMERKvuldig"

22u30   Napraten met een drankje in de hand

 

Sessies

Sessie 1: Je identiteit als basis voor je verhaal

In deze sessie timmeren we aan de identiteit, het DNA en de strategie van je merk want mond-tot-mondreclame komt niet zomaar tot stand. Je leert antwoorden formuleren op vragen als: waarvoor staat mijn onderneming? Waarin blinkt mijn bedrijf uit? Waarover geven klanten me complimenten? Je identificeert een overtuigend merkverhaal en linkt het aan klantvoordelen. 

18/02/2020 - 19:00 - 23:00
Sessie 2: Communiceren met bereik

Nu je je bedrijfstroeven getraceerd hebt, ga je deze uitdragen naar (potentiële) klanten en mond-tot-mondreclame stimuleren. Je krijgt waardevolle tips om je imago en bereik via sociale media te vergroten. We maken de vergelijking tussen grote, social influencers en microbeïnvloeders, want er schuilt groeipotentieel waar je het niet verwacht.

03/03/2020 - 19:00 - 23:00
Sessie 3: Je persoonlijke VerMERKvuldigplan

We bundelen de inzichten uit de eerste een tweede sessie en vertalen dit naar een overkoepelend en gemakkelijk VerMERKvuldigplan. Je persoonlijke VerMERKvuldigplan vergroot de kans dat anderen over je onderneming praten, precies zoals jij het wilt. We combineren online en offline communicatie die je business een merkbare, extra boost geeft. 

17/03/2020 - 19:00 - 23:00
Sessie 4: Integreren voor blijvend resultaat

Niet alle reclame is positief. Of toch? Tijdens de vierde en laatste sessie krijg je doeltreffende tips voor meer berichten en bereik en kom je te weten hoe je negatieve commentaren tackelt. We verklappen je hoe je je branding en communicatie integreert in je dagelijkse werking. Verwacht je aan massa’s eyeopeners die je merk eeuwig veranderen en haar krachtig versterken.

31/03/2020 - 19:00 - 23:00
Prijzen
  • Niet-leden: 460,00 EUR Excl. btw
  • UNIZO leden: 360,00 EUR Excl. btw