Voorstelling Unizo Waregem

De Waregemse Unizo-afdeling (8790) telt een 300-tal leden. Onder impuls van de dynamische voorzitter Hans Maddelein en een stevige bestuursgroep zijn er een tiental werkgroepen actief.
 
Een team van 39 bestuursleden, uit alle mogelijke sectoren, zorgt ervoor dat er altijd wel iets 'beweegt' aan de boorden van de Gaverbeek.
 
Unizo Waregem is een onderdeel van de sterkste nationale groepering van zelfstandige ondernemers en beschikt over een lokaal secretariaat. Op die manier staan we steeds klaar om de belangen van onze leden te behartigen.

 

Behalve bij het vervullen van syndicale opdrachten springt Unizo ook dagelijks in de bres om de aantrekkingskracht van Waregem te vergroten. De werkgroepen 'beurzen' en Nacht van de Humor organiseren manifestaties die jaarlijks duizenden belangstellenden op de been brengen. Daarnaast is Unizo steeds actief voor het organiseren van fietstochten, exposities of netwerkactiviteiten.
 
De 'netwerking' staat inderdaad centraal. Vooral tijdens de Nacht van de Middenstand (midden november) en het jaarlijkse zomerfeest (eind juni) maken de leden kennis met elkaar en met de bestuursploeg.
 
Deze website geeft u reeds een beeld van onze lokale werking. Natuurlijk is er meer dan u hier kan vinden. Wenst u nader kennis te maken met onze werking of de bestuurders, neem dan gerust een kijkje bij de voorstelling van het bestuur of contacteer ons.
 
Namens UNIZO-Waregem,
Het bestuur

Lid worden Infopakket


UNIZO 2016 Overzicht van UNIZO op Vimeo.

b
social media
sp
sp
UNIZO maakt werk van ondernemen
in Waregem
KBC Proximus Liantis