17 aug 2020
/ Cursus

Ondernemersforum goes Online: Werk slimmer, niet harder

Verlies jij veel tijd aan mails, word je vaak gestoord, krijg je te weinig gedaan op een dag... Herkenbaar? Tijdens dit Online Ondernemersforum ontdek je waar je prioriteiten liggen, hoe je langetermijnplannen maakt én uitvoert, en hoe je je mailbox de baas blijft. Voor meer zichtbare resultaten en meer voldoening!

[DOOR WIE]

Vincent De Corte van Happy Mondays heeft meer dan vijftien jaar ondernemerservaring en richtte zelf twee bedrijven op. Hij is een kei in people management, communicatie en resultaatgericht werken. Zijn sessies zijn uitermate praktisch, vol voorbeelden van op de werkvloer. Een innemende spreker die zijn toehoorders enthousiasmeert om erin te vliegen.

[VOOR WIE]

Nu de coronacrisis stabiliseert en bijna elke ondernemer terug aan het werk is, is het tijd om stil te staan bij jouw persoonlijke efficiëntie. De ‘verloren’ weken zorgden voor heel wat ondernemers voor een opeenstapeling aan werk, mails, offerte-aanvragen, administratieve rompslomp… Vink jij al je to do’s even snel af? Ontdekte jij tijdens de lockdown dat je je tijd niet altijd even efficiënt benut.

Dit traject is er voor ondernemers die hun tijd efficiënter willen indelen, prioriteiten willen leggen en meer ruimte willen maken voor langetermijnplannen. Of je nu een startende ondernemer bent of een gevestigde waarde: elke gedreven ondernemer steekt hier iets van op.

[ EXTRAATJE ]
Bovenop dit online groepstraject krijg je een gratis individueel online adviesgesprek met één van onze ondernemerscoaches. Je krijgt een concreet antwoord op een persoonlijke post-corona uitdaging.

[ PROGRAMMA ]

9u00      Deel 1 webinar

10u20    Even de benen strekken (pauze)

10u35   Deel 2 webinar

Sessies

Webinar 1: Van slechte naar goede tijdgewoontes

Topondernemers zijn natuurtalenten op het vlak van efficiëntie? Daar denk je na deze sessie anders over. Want niet alleen hanteren ze bepaalde denk- en doepatronen, ze springen ook  anders om met hun tijd. Je ontdekt hoe je kan wegblijven van 'druk, druk, druk' en hoe je met één gewoonte dagelijks een uur wint... Verder leer je een evenwicht vinden tussen acties op korte en op lange termijn.   

17/08/2020 - 09:00 - 12:00
Webinar 2: Slimmer mailen met meer resultaat

Even wat mails beantwoorden en voor je het goed en wel beseft, is de voormiddag voorbij. Terwijl wat je eigenlijk wilde doen nog altijd op je ligt te wachten. Klinkt bekend? Dan spring je verkeerd om met je mail. Je komt te weten hoe het anders kan en hoe je je mailbox slimmer kunt gebruiken. Je maakt kennis met nieuwe, gedurfde concepten en schept een duidelijk werkkader voor jezelf, je collega's en je klanten.

28/08/2020 - 09:00 - 12:00
Webinar 3: Evenwicht tussen bereikbaarheid en concentratie

Constant bereikbaar zijn en geconcentreerd doorwerken zijn elkaars tegenpolen. Hoe vind je een evenwicht? En hoe pas je dat toe in je werkomgeving? Prioriteiten leggen en keuzes maken staan daarbij centraal. Je leert prioriteiten onderscheiden, werkt je eigen tactische actieplan uit en staat stil bij wat er nodig om je plan effectief uit te voeren.

11/09/2020 - 09:00 - 12:00
Terugkomdag

Tijdens de terugkomdag krijg je uitgebreid de kans om ervaringen uit te wisselen. Je haalt inspiratie uit elkaars verhalen en krijgt praktische feedback.

Concrete datum nog in te plannen.

11/09/2020 - 09:00 - 12:00
Prijzen
  • Niet-leden: 150,00 EUR Excl. btw
  • UNIZO leden: 100,00 EUR Excl. btw