18 okt 2018
Hooglede / Netwerkactiviteit / KMO

Provinciale uitreiking KMO van het jaar West-Vlaanderen

Welke KMO vervolledigt dit jaar de wall of fame? Wie wordt de KMO van het jaar in West-Vlaanderen en welke jonge KMO is de meest beloftevolle?

Donderdag 18 oktober - Domein Vossenberg Hooglede

De UNIZO KMO van het jaar is een prestigieuze prijs, weggelegd voor de beste Vlaamse KMO die zich onderscheidt in de belangrijkste domeinen van de bedrijfsvoering. Met deze titel schittert de winnende KMO een jaar lang, zowel op de gala-uitreiking als in de media en op verschillende UNIZO-events.
Wie volgt Dekeyzer-Ossaer en Ekopak op en komt dit jaar in de eregalerij van Vlaamse topondernemers terecht? Wie vertegenwoordigt onze provincie tijdens de nationale verkiezing? Neemt West-Vlaanderen opnieuw de hoofdprijs mee naar huis?

Ontdek hier de genomineerden

Programma

19u00 Welkomstreceptie

20u00 Unieke galashow met diner aan tafel

22u30 Netwerkmoment

Met dank aan onze nationale eventpartners

Met dank aan onze provinciale eventpartners

Ja, ik schrijf me in! Hierbij mijn contactgegevens.

Contactgegevens

bv. 0123.456.789

Facturatiegegevens

Volgorde
bv. 011404354
EUR
Volgorde
De gegevens die u invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen worden deze gegevens ook doorgegeven aan onze commerciële partners en gebruikt voor automatische verwerkingen (o.a.) profilering om u gerichte informatie en aanbiedingen te kunnen toesturen. Alle details over deze verwerking en uw rechten vindt u in ons privacybeleid.
Algemene voorwaarden | Privacybeleid
1 x Niet-leden UNIZO: € 75,00 Excl. btw
Totaal: 90,75 EUR incl. btw