UNIZO KMO West-Vlaanderen

KMO Contact biedt ondernemers de kans om elkaar te ontmoeten en hun vragen, ervaring, knowhow en inzichten met elkaar te delen om zo beter te ondernemen.

Een greep uit ons aanbod:

26 september 2018 - Ten Huize van Signz

Signz, het vroegere Publiprint, is een bedrijf gespecialiseerd in visuele communicatie. Ze verhuisden begin dit jaar naar een gloednieuwe locatie in Torhout om tegemoet te komen aan hun groei in personeel en hun uitgebreider gamma. Zaakvoerder Geert Van Hollebeke licht het boeiende en inspirerende verhaal van dit straf bedrijf toe.

Voor meer info en inschrijven, klik hier

11 oktober 2018 - Ontbijtsessie: 'Wat is een UNIZO KMO Adviesraad?

Een ondernemer heeft nood aan een klankbord. Daartoe dient de UNIZO KMO Adviesraad. Met de hulp van UNIZO hebben in Vlaanderen nu al meer dan 250 ondernemers in hun KMO een raad samengesteld van 3 adviseurs met praktijkervaring in de gewenste vakgebieden.

Wil je weten hoe een Adviesraad werkt en wat de meerwaarde voor uw bedrijf kan zijn? Dan ben je welkom op onze ontbijtvergadering! Voor meer info en inschrijven, klik hier.

18 oktober 2018 - Wie wordt KMO van het Jaar 2018?

Welke KMO vervolledigt dit jaar de 'wall of fame'? Kom het live ontdekken!

Op donderdag 18 oktober volgt de ontknoping van de zoektocht naar de West-Vlaamse KMO van het Jaar en Beloftevolle KMO van het Jaar 2018. Tijdens een exclusieve galashow in Domein de Vossenberg in Hooglede met een uitgebreid diner aan tafel leer je de top vijf voor KMO van het Jaar en top drie voor beloftevolle KMO van het Jaar kennen.

Wie volgt Dekeyzer-Ossaer en Ekopak op en komt dit jaar in de eregalerij van Vlaamse topondernemers terecht? Geniet van culinaire hoogstandjes tijdens een spetterende galashow en ontdek wie de prestigieuze prijs mee naar huis neemt.

Mis dit unieke netwerkevenement niet! Kaarten kunnen hier besteld worden.

23 oktober 2018 - Sessie sociale inspectie

Wegens onvoorziene omstandigheden wordt deze activiteit verplaatst, meer info volgt. Onze excuses hiervoor.

25 oktober 2018 - Brexit seminarie

De Brexit kan een enorme economische impact hebben voor West-Vlaamse KMO’s. Wat zijn de gevolgen op fiscaal vlak en wat zijn de douane-conventies? Hét onderwerp van dit jaar brengt veel aanpassingen met zich mee voor ondernemers. Kom samen met UNIZO ontdekken wat de gevolgen zijn en leer hoe jij hierop kan anticiperen.

Voor meer info en inschrijven, klik hier.

30 oktober 2018 - Bedrijfsbezoek Dovy Keukens

Dovy keukens, hét toonaangevende bedrijf in keukenbouw op maat, zet op dinsdag 30 oktober zijn deuren wagenwijd open voor een exclusieve groep KMO-ondernemers. De familie Muylle gunt ons een blik op de werking achter de schermen en geeft tal van tips mee vanuit het keukenwalhalla.

Voor meer info en inschrijven, stuur een mailtje naar matthias.coupe@unizowvl.be.

16 november 2018 - Dag van de Ondernemer

Elke derde vrijdag van november wil UNIZO alle ondernemers een hart onder de riem steken. We willen hen bedanken voor alle tijd, moeite, zweet en tranen die ze in hun zaak steken. Op die dag worden er in gans Vlaanderen netwerkevents georganiseerd; Benieuwd wat er in jouw regio georganiseerd wordt? Check dan snel de website!

22 november 2018 - Infosessie alternatieve verloning

Tijdens deze infosessie, in samenwerking met Liantis, geven we een zicht op het loonhuis van de toekomst en de manier waarop de werkgever de verschillende componenten daarvan optimaal kan inzetten om zijn personeel tevreden en gemotiveerd te houden. Een win-win voor jou en je personeel.

Met dank aan onze KMO-partners:

Meer info: Gezondheid-Welzijn-HRM, HRM, Internationaal, Financieel, Overlaten-overnemen, Personeel
Thema: Actueel