UNIZO KMO West-Vlaanderen

UNIZO KMO West-Vlaanderen biedt ondernemers de kans om elkaar te ontmoeten en hun vragen, ervaring, knowhow en inzichten met elkaar te delen om zo beter te ondernemen.

- 28/05 - Productievere en gezondere medewerkers? Zet in op dynamisch werken!

Op 28 mei gaan we op bezoek bij Inofec in Tielt. Je bent er meer dan welkom. Zit op de eerste rij om te vernemen hoe nieuwe dynamische kantoormeubelen zorgen voor gezonde werknemers. Gastspreker Jan Beltman vertelt je over zijn zeer vernieuwend kantoorconcept. Door een gebrek aan lichaamsbeweging zijn kantoormedewerkers immers zeer kwetsbaar voor chronische ziekten en diabetes. zitten is het nieuwe roken. Zijn slogan: weg met die statische burelen, investeer in dynamische kantoren.

Info & inschrijven

26/09 - Jobstap: Personeelsbeleid in uw KMO

Met dit traject lerend netwerk ‘Jobstap’ maken wij KMO-bedrijfsleiders tijdens vier interactieve sessies verder wegwijs in het HR-beleid van hun bedrijf. Wij werken met een kleine groep van acht ondernemers die zelf instaan voor hun personeelsbeleid of hun HR medewerker. Naast de nodige tips en tricks voor uw bedrijf, gaan wij u ook intensief begeleiden zowel naar de opmaak van competentieprofielen als in de zoektocht naar personeel op korte termijn of binnen enkele maanden. Zodoende kan u uw onderneming op vlak van personeelsbeleid klaarmaken voor de toekomst.

Info & inschrijven

14/11 - Jobstap: Personeelsbeleid in uw KMO

Met dit traject lerend netwerk ‘Jobstap’ maken wij KMO-bedrijfsleiders tijdens vier interactieve sessies verder wegwijs in het HR-beleid van hun bedrijf. Wij werken met een kleine groep van acht ondernemers die zelf instaan voor hun personeelsbeleid of hun HR medewerker. Naast de nodige tips en tricks voor uw bedrijf, gaan wij u ook intensief begeleiden zowel naar de opmaak van competentieprofielen als in de zoektocht naar personeel op korte termijn of binnen enkele maanden. Zodoende kan u uw onderneming op vlak van personeelsbeleid klaarmaken voor de toekomst.

Info & inschrijven

Denk vroeger aan later

Tijdens 3 avondsessies geven specialisten u tal van bruikbare tips en een praktische toelichting over verschillende actuele sleutelthema’s van uw eindeloopbaanproblematiek zoals de pensioenregeling voor zelfstandigen, mogelijkheden om verder te werken en pensioen te genieten, het overlaten, verkopen of stopzetten van de zaak, vermogensplanning, successieplanning, de latere sociale bescherming, ziekte-verzekering, mogelijke subsidies, uitkeringen en voordelen, belastingen, enz.  

Info & inschrijven

Meer info: Gezondheid-Welzijn-HRM, HRM, Internationaal, Financieel, Overlaten-overnemen, Personeel
Thema: Actueel