18 mei 2021
/ Cursus

BOOST JE VERKOOP MET LINKEDIN | Maak indruk en straal expertise uit

DOEL:
Je LinkedIn optimaliseren zodat het indruk maakt en expertise uitstraalt.

Hoe bereiken we dat doel?
Er is geen weg naast: een groter netwerk betekent simpelweg meer verkopen. Is LinkedIn het grootste professionele netwerk ter wereld? Misschien wel. Het is in ieder geval een enorm krachtig social medium en dus zeker de moeite waard om te integreren in jouw marketingstrategie. LinkedIn kan je vergelijken met een online visitekaartje waarmee klanten jou en je bedrijf kunnen leren kennen. Dit social medium geeft je de kans je te profileren als onovertroffen expert in je vakgebied en je verkoopcijfers een boost te geven. Wil je ook een LinkedIn-profiel dat indruk maakt en expertise uitstraalt? Tijdens dit Ondernemersforum kom je te weten hoe je met LinkedIn klanten binnenhaalt die je anders nooit zou bereiken.

Waar gaat de sessie over?

  • Optimaliseer je profiel en spring in het oog
  • Content creëren en verspreiden
  • Online netwerken: jij kan dat
  • De juiste profielen bereiken met je advertenties
  • Slim gebruik maken van LinkedIn analytics

Wie is de spreker?
Joeri Billast is social media strateeg en zet ondernemers op weg met social media zoals Instagram en LinkedIn. Hij gaat een stap verder dan louter aanwezig zijn op de kanalen, maar stippelt een heuse strategie uit. Het doel? Hun business doen groeien dankzij authentieke content die zowel likes als reacties, maar ook winst oplevert. Hij is zaakvoerder van digital marketing agency efficado en bracht dit jaar zijn eerste boek uit: ‘The 5K Challenge – How to make 5K in 21 days through social media without using ads’.

Sessies

Sessie 1: Optimaliseer je profiel en spring in het oog

Misschien heb je een persoonlijk profiel en een bedrijfspagina, misschien nog niet. In het eerste lesmoment staan de basics van LinkedIn en personal branding centraal. Je leert niet enkel hoe je je pagina vervolledigt, maar ook hoe je ze optimaliseert. Een goede basis is cruciaal, maar met een persoonlijke toets spring je er echt bovenuit. Hallo, nieuwe klanten.

18/05/2021 - 19:00 - 21:30
Sessie 2: Content creëren en verspreiden

Trek de consument zijn aandacht door de juiste posts. LinkedIn is het medium bij uitstek om je expertise te etaleren. Van bondige posts, tot uitgebreide opiniestukken. Je leert welke content werkt en hoe je deze creëert. Voorbereiding is het halve werk, daarom stippelen we een contentplan uit. Je leert hoe je interactie stimuleert en dus je bereik vergroot. Hoe vaker je posts worden gezien, hoe meer naamsbekendheid je verwerft.

25/05/2021 - 19:00 - 21:30
Sessie 3: Online netwerken - jij kan dat

Hoe bereik je je doelgroep op LinkedIn? Of wil je juist je netwerk (en dus potentiële klantenbestand) uitbreiden? Tijdens de derde sessie krijg je eenvoudige en heldere tools voorgeschoteld om leads te verzamelen. Je maakt kennis met de voordelen van een betalend account en krijgt de laatste trends op LinkedIn te horen. Netwerken? Dat doe je vanaf nu zowel offline als online. Je bent up-to-date en je netwerkomgeving krijgt een merkbare boost.

01/06/2021 - 19:00 - 21:30
Sessie 4: Bereik de juiste profielen met je advertenties

Tijdens de vierde sessie van deze intensieve en praktische lessenreeks kom je meer te weten over LinkedIn-advertenties. Zijn ze een goede zet voor je onderneming? Wat is remarketing en hoe zet je dit doordacht op? Bereik nu je ideale doelgroep met jouw digitale advertenties.

08/06/2021 - 19:00 - 21:30
Sessie 5: Maak slim gebruik van LinkedIn analytics

In de slotsessie zoomen we efficiënt in op LinkedIn-statistieken, want meten is weten en een mogelijke aanzet tot nieuwe acties. Je neemt een voorsprong met LinkedIn.

Verder maken we ook nog tijd om de laatste nieuw LinkedIn trends te overlopen.

15/06/2021 - 19:00 - 21:30
Prijzen
  • Niet-leden: 200,00 EUR Excl. btw
  • UNIZO leden: 200,00 EUR Excl. btw