29 nov 2022
Roeselare / Actuasessie / Alle info voor het starten van jouw eigen zaakkmo

Club De Commerce: "Krijg meer verkeer naar je website" + Exclusief bedrijfsbezoek ACD Roeselare

Je investeerde een pak geld in een website, en het liefst wil je die aan de hele wereld laten zien. Maar blijven de gewenste bezoekers naar je website uit? Geen zorgen, je bent niet de enige. “Hoe krijg ik meer bezoekers naar mijn website?”, is nu eenmaal een vraag die veel ondernemers bezighoudt. Gelukkig bestaan er heel wat tactieken om ervoor te zorgen dat jouw doelgroep toch de weg naar jouw website vindt.  

What's in it for you?

In deze Club de Commerce lichten we een aantal on- en offline manieren toe die er daadwerkelijk voor zullen zorgen dat je websitebezoekers stijgen. Daarbij leggen we de focus op het krijgen van de juiste bezoekers. Want beter 100 bezoekers die potentieel klant kunnen worden dan 1000 bezoekers die helemaal niet in aanmerking komen. En, of je nu alle geleerde tips uit deze Club de Commerce toepast, of maar enkele, elk van deze aanpakken kan apart al een steentje bijdragen om jouw doelgroep naar je website te trekken.   

Voorafgaand maken we kennis met het innovatieve bedrijf ACD - die dé Belgisch fabrikant van hobbyserres, tuinkamers, carports & overkappingen is.

Programma
18u30: Ontvangst
19u00-19u30: Uiteenzetting ACD 
19u30-20u30: Infosessie 'meer verkeer naar je website'

20u30-22u00: Netwerkmoment

Prijzen
  • EUR 35 Excl. btw