18 mei 2021
/ Online activiteit / UNIZO Internationaal

Online Adviesdag: Internationaal Digitaal

Waarom je beperken tot de eigen landsgrenzen met je e-commerce activiteiten? Een groot deel van het onderzoek en de investeringen heb je al getest of kan je testen op de eigen markt, dan is de stap naar het buitenland zo gezet!

Uiteraard zijn er enkele aandachtspunten en zaken waar je rekening mee dient te houden om internationaal te ondernemen. Om je hierover te informeren en ondersteunen organiseren we met UNIZO deze Online Adviesdag: Internationaal Digitaal.

Tijdens deze namiddag word je ondergedompeld in de wereld van internationale e-commerce. De focus zal liggen op B2C. Aan de hand van online gesprekken met tal van experten, zullen we je zoveel mogelijk tips en tricks trachten mee te geven rond de verschillende aspecten van grensoverschrijdende e-commerce. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om al jullie vragen te stellen via chat aan onze experten.

Met dit gratis initiatief willen we onze Vlaamse ondernemers die de stap hebben gezet of willen zetten richting e-commerce, of zij die er al enige ervaring mee hebben, informeren over en overtuigen van de internationale opportuniteiten voor B2C e-commerce.

Noteer de datum alvast in je agenda!

Na inschrijving ontvang je enkele dagen voor de start de toegangslink.