17 okt 2019
Kortrijk / Netwerkactiviteit

Overleiewandeling langs 6 parels!

Waar UNIZO Kortrijk staat voor netwerken, voor het shoppinggebeuren & het ondernemen; daar slaan we allen de handen in elkaar om jullie op donderdag 17 oktober mee te nemen op wandeling doorheen Overleie. Kom jij samen met ons enkele parels ontdekken?

 

 - Seda bloemen en planten is sinds 2017 een vaste meerwaarde op Overleie. Naast het vaste aanbod bloemen & planten, werkt Seda steeds meer op bestelling voor grote festiviteiten, workshops, het aankleden van feesten, bruiloften, fotoshoots, … Voor de gelegenheid showt Seda haar kunsten in de gebouwen van coachbureau Re-Mind.

 

-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- MOMO is een (web)winkel voor kleine monstertjes. Van speelgoed en knuffels tot meubeltjes, kussens en kinderkamerverlichting, MOMO wil originele en kwaliteitsvolle objecten aanbieden die de fantasie van kinderen stimuleren en die huizen – maar bovenal kinderkamers – opfleuren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Bij Studio Stitch kan je terecht voor alle stof, wol en accessoires. Je kan er jouw materiaal kopen, maar er ook (leren) naaien en breien in ware cafésfeer. Volg een workshop, laat je inspireren en wie weet heb je de microbe ook te pakken.

 

- Passie voor goede wijn, goede smaak en het eeuwige Italië leiden ons naar Vinoo Puro, een lokale invoerder die zin had om zijn Italiaanse ontdekkingen te delen met het grote publiek. Vinoo Puro is voor Anton een uit de hand gelopen hobby, een passie waar hij maar al te graag mee bezig is.

 

- Bij Sabine’s Kleiatelier kan je terecht voor pottenbakkerij. Sluit aan bij een workshop, stel een groep samen en volg met je team een activiteit. Toch niet zoveel zin of tijd voor een eigen ontwerp? Dan biedt Sabine’s winkel je schaaltjes, bekers en tegeltjes in alle kleurtjes, als cadeau of gewoon voor jezelf.

 

- De Beste Kamer is een knipoog naar vervlogen tijden toen elk huis slechts één mooi ingerichte kamer had waar op zondag de gasten werden ontvangen. In de winkel en op de website kan je terecht voor meubelen, verlichting en woondecoratie om karakter te geven aan je interieur voor een eerlijke prijs.


 

Programma:

18u30 - 19u00: Ontvangst
19u00 - 21u00: Rondleiding met een woordje uitleg in enkele Topzaken op Overleie
21u00 - 22u30: Netwerkmoment @ Studio Stitch

 

De deelnameprijs voor UNIZO leden is €15, voor niet leden €20.

 

Graag overschrijven naar rekening BE71 7360 2563 7669 van UNIZO Kortrijk.
Met vermelding van bedrijf, aantal deelnemers en de namen.


 

 

 

Prijzen
  • Niet-leden: 20,00 EUR
  • UNIZO leden: 15,00 EUR