20 jun 2019
Bredene / Netwerkactiviteit

Vermerkvuldig: online en offline mond-tot-mondreclame

In deze uiteenzetting leer je je mond-tot-mondreclame in drie stappen vermenigvuldigen.

  • Hoe kan je anderen over je merk laten praten? Dat is de hoofdvraag waarop een antwoord wordt gegeven.
  • Hoe kan je je merk versterken? Wat is het verschil tussen fans, ambassadeurs en beïnvloeders? Wat is de kracht van social influencers?
  • Hoe krijgt je online en offline mond-tot-mondreclame een boost in deze uitdagende digitale wereld?
  • Door welke acties kan je positieve mond-tot-mondreclame versterken en negatieve mond-tot-mondreclame vermijden?

Katlijn Voordeckers is zaakvoerster van OpmerKelijk en gespecialiseerd in branding en communicatie. In 2018 bracht Katlijn haar tweede boek VerMERKvuldig! Je mond-tot-mondreclame vermenigvuldigen in drie stappen uit. De aanpak van Katlijn? Ze ontwikkelt OpmerKelijk creatieve concepten met een strategische en economische visie waardoor ondernemers zich beter kunnen onderscheiden en meer gefocust kunnen werken aan de groei van hun bedrijf.

Wanneer? Donderdag 20 juni 2019 om 19u30

Waar? DEPORA, Steenbakkerijstraat 12 | Bredene

Kaarten? Inschrijven via zobredene@gmail.com met vermelding van het bedrijf + ondernemingsnummer en het aantal personen. Gelieve het bedrag (1 kaart = 25 Euro) over te schrijven naar UNIZO: BE51 1430 7612 1762 (factuur op aanvraag)

Netwerkmoment + receptie

TAFELHAPJES (tijdens ontvangst)

  • Hompjes kaas
  • Plakjes witte pens met graanmosterd
  • Carpaccio van salami met gerookte paprika
  • Broodstengels en dip van Oud Brugge

HANDHAPJES koud

  • Krokant met americain, brunoise van gepekeld zuur
  • Compote van witloof en bearnaisemayo
  • Parfait van groene asperges met gerookte forel
  • Brunoise van groente en zure room
  • Vorkje met filet d’Anvers
  • Compote van witloof
  • Gel van kriekbier en spongecake

HANDHAPJES warm

  • Saltimbocca van konijn met pancetta en salie
  • Gegratineerde groenschelp mossel met gestoofde spinazie en champagnesaus

Catering verzorgd door www.gusto-catering.be.

Nadien volgt een uitgebreide receptie en de mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen met muzikale omlijsting door DJ Koony.