BEDRIJVENCENTRUM REGIO ROESELARE = CENTRUM VAN BEDRIJVIGHEID!

Sinds begin dit jaar hebben opnieuw 8 jonge ondernemers de weg gevonden naar het Bedrijvencentrum Roeselare, dat niet alleen moderne kantoren en vergaderfaciliteiten, maar ook ateliers en flexibele werkplekken ter beschikking stelt. Daarnaast zorgt het centrale secretariaat voor een vriendelijk onthaal van uw klanten/leveranciers (koerierdiensten) en administratieve ondersteuning. Tijdens uw afwezigheid kan je rekenen op professionele telefoonpermanentie, zodat geen enkele oproep verloren gaat ! Bovendien werkt de aanwezigheid van andere jonge ondernemers stimulerend en versterkend. Het gonst er van de gezellige bedrijvigheid!

Het Bedrijvencentrum Roeselare bevindt zich in het bruisende hart van West-Vlaanderen. Roeselare is de sterkst groeiende centrumstad van Vlaanderen, dus een ideale uitvalsbasis voor dynamische ondernemers.

  • ROBUR CAPITAL (Wim Deblauwe) is een investeringsfonds voor ondernemers door ondernemers. Robur zorgt voor groeikapitaal voor KMO’s.
  • ONESTA CONSULTANCY (Stefaan Ghyselen) is gespecialiseerd in het begeleiden van bedrijven en organisaties bij het implementeren of verbeteren van kwaliteitsmanagementsystemen, veiligheidssystemen en verschillende normeringen.
  • MELIS (Mario Haeck en Melissa Verschelde) richt zich vooral op Mystery Shopping die de klanttevredenheid en – beleving van een bedrijf of winkel in kaart brengt. Sinds kort hebben ze met hun nieuwe bvba MEMA een webshop opgestart www.littlelunni.be. Little Lunni is een webshop met leuke accessoires voor baby’s en kids, van verzorging tot speelgoed of decoratie, het zijn échte musthaves!
  • SOMKO CONSULTING (Stéphane Peltot en Frederik Santens) is een dienstenbedrijf dat de klant helpt efficiënter te werken via bedrijfssoftware.
  • GLS CREATIONS (Sandy Defauw) brengt uw merk succesvol op de markt, en dit op de meest optimale, duurzame en kostenefficiënte manier.
  • CONNEXIS (Bram Vergote en Benoît Coffin) Voor gespecialiseerd HR advies (o.a. op vlak van werving en selectie) aan bedrijven actief in de dienstverlenende sector, ben je bij Connexis aan het juiste adres.
  • FORZABYME (Eva Schacht en Miguelle Lust) is gespecialiseerd in het coachen van werknemers en bedrijven. Voor bedrijven werken ze rond klant- en servicegericht functioneren en klant- en werknemersretentie. Werknemers worden gecoacht op vlak van assertiviteit, imago, klant- en service gericht handelen en burn-out preventie.
  • VERWEBO (Wim Verlinden) is aannemer actief in de beton- en wegenbouw. Gespecialiseerd in grond-wegenis-beton-rioleringswerken, voorlopig uitsluitend voor de private sector.

Neem vooral een kijkje op onze nieuwe website www.bcroeselare.be De vele foto’s en getuigenissen van tevreden klanten spreken voor zich !

Bedrijvencentrum Regio Roeselare N.V.
Industrieweg 45 - 8800  Roeselare
051/22 93 09 - info@bcroeselare.be

Thema: Actueel