Dekeyzer-Ossaer uit Koekelare, werd op donderdag 27 oktober bekroond tot “UNIZO KMO Laureaat West-Vlaanderen 2016-2017”

Ekopak uit Tielt sleept de titel “UNIZO Beloftevolle KMO 2016-2017” in de wacht.

Het familiebedrijf van Johan Dekeyzer volgt Belberry Preserves uit Kortrijk op. UNIZO West-Vlaanderen reikt, samen met POM West-Vlaanderen, deze tweejaarlijkse erkenning uit aan een KMO die zich onderscheidt op vlak van de belangrijkste domeinen van de bedrijfsvoering, waaronder ondernemingszin, personeelsbeleid, financieel beleid, innovatie en marketing & communicatie.

"Dit is een bekroning op ons werk. Dankzij de gedreven inzet van onze medewerkers en onder leiding van onze 4 zonen hebben wij op korte tijd enorm kunnen groeien. Deze erkenning is voor ons dan ook een boost om op dit élan verder te gaan.” Aldus Johan Dekeyzer.

Dekeyzer-Ossaer is een snelgroeiend familiebedrijf dat zich toespitst op de productie en toelevering van zowel rauwe als gebakken vleescomponenten. De eigen productontwikkeling staat niet stil en men werkt continu aan verdere innovatie binnen het bedrijf. In die mate dat er plannen zijn voor een nieuwbouw van 6000m² met ruimte voor productie en een automatisch sorteermagazijn.

Dekyzer-Ossaer haalde het van Kunstateliers Slabbinck uit Brugge, Eutraco uit Roeselare, Logflow uit Loppem en Cube BVBA uit Oostkamp.

Met deze prijs is Dekeyzer-Ossaer de West-Vlaamse kandidaat die op donderdag 17 november meedingt naar de Vlaamse KMO Laureaat 2016-2017. Het bedrijf van familie Dekeyzer neemt het dan op tegen de winnaars van de andere provincies. Stemmen voor onze West-Vlaamse trots kan via www.kmolaureaat.be.

West-Vlaanderen, is een echte KMO-provincie

“West-Vlaanderen is een echte KMO-provincie. Ze zijn met andere woorden letterlijk de draaischijf van onze economie. KMO’s verdienen dus de nodige erkenning. En ook dat beogen we met deze KMO- Laureaat. We willen deze vorm van zelfstandig ondernemen, stimuleren en inspireren”, zegt Frederik Serruys, directeur van UNIZO West-Vlaanderen.

Ekopak meest Beloftevolle KMO

Tijdens het gala op 27 oktober verkozen UNIZO en POM West-Vlaanderen ook de meest Beloftevolle KMO . Die prijs gaat naar een onderneming die uitmuntende prestaties kan voorleggen en een groot potentieel wordt toegedicht om uit te groeien tot een sterkhouder van onze economie. Ekopak uit Tielt, gespecialiseerd in industriële waterbehandeling is dan ook terecht uitgeroepen tot “UNIZO Beloftevolle KMO 2016-2017”.

Meer over: KMO
Thema: Actueel