D'Longueville Creatieve Ondernemer 2015!

Voor de derde keer ging UNIZO West-Vlaanderen op zoek naar de meest creatieve ondernemer van West-Vlaanderen. Uit de top 10 ondernemers werd tijdens de verkiezingsshow op 29 oktober bekend gemaakt dat D'Longueville de titel van Creatieve Ondermer 2015 mee naar huis mag nemen. Kristof D’Hondt, zaakvoerder van D’Longueville, biedt in zijn zaak hoogwaardig maatwerk aan voor heren. Daarnaast creeërt hij met Dine & Cook ook hoogwaardige kleding voor personeel van horecazaken aan waarbij de beleving van de horecazaak wordt weergegeven in de kleding. 

Begin dit jaar startte Kristof een derde onderneming op: Business Tailoring. Volgens het imago van een bepaald bedrijf wordt kleding ontworpen en worden deze exclusief gemaakt voor elke apart bedrijf. 

“Door deze concepten onderscheidt Kristof zich enorm van de traditionele uniform-verkopers of winkels. Als je bij D’Longueville gaat shoppen, draait alles om beleving. Niet enkel voor een gepersonaliseerd pak, maar ook voor de accessoires kan je er terecht: exclusieve schoenen, manchetknopen met onderdelen van horloges of motoren, knopen,…” aldus de voorzitter van de jury, Geertrui Van Bladel. “Kristof gaat ook steeds op zoek naar nieuwe niches. Het kleermakersberoep is zijn passie, en dat is duidelijk in alle details. Hij ontwerpt zijn eigen etalage, folders, uitnodigingen,… Alle contactmomenten met de klant (via persoonlijk contact of geschreven communicatie) worden  gepersonaliseerd aangepakt. Klantenbeleving staat  centraal in de bedrijfsvoering."
    
Met Symposion uit Brugge (woordenwinkel met  inspiratieplek en groothandel  waar poëzie, boeken en betekenisvolle  boodschappen in de vorm van  wenskaarten, kleine relatiegeschenken en gadgets een plaats krijgen) en VIP-fit uit Gistel (een fitnesscenter dat met een uniek concept 100 Days of Dedication een hoog slaagpercentage haalt bij vooropgestelde doelen van de clubleden) wordt de top 3 aangevuld.