Elke 3e dinsdag OPEN COFFEE bij BC Roeselare

2016 was voor het Bedrijvencentrum Roeselare een topjaar! Maar liefst acht jonge starters vonden de weg naar het Bedrijvencentrum. Ook na 30 jaar heeft het BC Roeselare dus nog steeds hetzelfde doel voor ogen: ondernemerschap stimuleren door het aanbieden van een instapklare infrastructuur mét diensten. Deze dienstverlening start bij een professioneel onthaal, vertaalt zich in het aannemen van pakjes of leveringen, een professionele telefoonpermanentie, administratieve ondersteuning en het aanbieden van gratis vergaderfaciliteiten…Deze brede waaier aan diensten zorgt ervoor dat de jonge starter met een gerust hart de baan op kan en zich kan bezig houden met de essentie van zijn zaak. Het secretariaat zorgt ervoor dat hij/zij geen enkele oproep, afhaling of levering van pakjes hoeft te missen!

Uiteraard waakt het Bedrijvencentrum er ook over dat de infrastructuur blijft voldoen aan de huidige vereisten voor een kantoor of atelier. Ook hier geldt : stilstaan is achteruit gaan ! Nu meer en meer toepassingen gebruik maken van wifi heeft het BC Roeselare recent geïnvesteerd in een geïntegreerd, krachtig wifi netwerk dat het hele gebouw bestrijkt. Er werd komaf gemaakt met interferentieproblemen door aparte wifi netwerken van de verschillende bedrijven. Elke unit heeft nu zijn eigen beveiligde wifi zone met eigen wifi-sleutel, klaar voor huidige en toekomstige wifi toepassingen !

Binnen het gebouw werden ook gsm versterkers geplaatst om een optimaal bereik te kunnen garanderen.

Elke 3de dinsdag van de maand houden we een OPEN COFFEE, een laagdrempelig netwerkmoment voor bedrijfsleiders. Van 8u15 tot 10 uur, voor de drukke werkdag begint, kan je bij een kopje koffie en een knapperige koffiekoek interessante contacten leggen. Deelnemen is gratis, maar we noteren graag vooraf je inschrijving via info@bcroeselare.be.

Onze vergaderruimtes stellen wij voor een redelijke prijs ook graag ter beschikking van externen op uur-, dagdeel- of dagbasis. Bel ons gerust op 051/22.93.09.

We nodigen je graag uit voor een bezoek aanonze website www.bcroeselare.be waar je alles leest over de bedrijven gevestigd in het BC, getuigenissen van “ex-bewoners” vindt en verdere info krijgt  over wat het Bedrijvencentrum Roeselare te bieden heeft.

Meer over: Handelsvestiging, Socio-economische vergunning
Thema: Actueel