UNIZO Foodclub breidt uit

UNIZO Foodclub verenigt alle voeding-gerelateerde ondernemingen die lid zijn van UNIZO West-Vlaanderen.
 
UNIZO Foodclub specialiseert zich dan ook in het geven van advies en informatie over alle onderwerpen in verband met voeding en is gegroeid vanuit de behoefte van de ondernemers uit de sector. Als zaakvoerder van een voeding-KMO vindt u via de UNIZO Foodclub toegang tot een sterk netwerk waarin u contact legt met collega-ondernemers in de voeding. Deze netwerkmomenten worden op regelmatige basis georganiseerd in voedingsbedrijven.
 
De Foodclub is ontstaan in Noord-West-Vlaanderen, maar zal in het najaar van 2015 ook verder worden uitgebouwd in de andere regio’s van West-Vlaanderen.
 
De werking van de Foodclub wordt ondersteund door een Stuurgroep. De Stuurgroep die drie à vier maal per jaar samenkomt helpt samen met de medewerkers van UNIZO de grote lijnen van de werking uittekenen. Aangezien we de inbreng van de ondernemers uit de sector van vitaal belang achten, zijn we op zoek naar ondernemers die wensen deel uit te maken van de Foodclub-Stuurgroep.
 
Heeft u interesse om deel uit te maken van de Stuurgroep en bent u bereid om u in te zetten voor het welslagen van de activiteiten van de Foodclub, neem dan contact op met Bénédicte Persyn via bénédicte.persyn@unizo.be of op het nummer 0479 81 94 05.