UNIZO kantoor in Brugge verhuist naar Sint-Michiels

Het kantoor van UNIZO West - Vlaanderen in Brugge verhuisde begin januari naar een nieuwe locatie in Sint - Michiels, vlakbij de Expressweg en naast VIVES Hogeschool. 

UNIZO, en voorheen NCMV, huisde tientallen jaren op 't Zand 20 in Brugge, maar het kantoor werd door de groei van de organisatie te klein en onpraktisch. De afgelopen 2 jaar is er een grondige zoektochtgeweest naar alternatieve, vlot bereikbare locaties in het centrum van de stad, maar die werden niet gevonden. Aldus Frederik Serruys, directeur van UNIZO West - Vlaanderen.

Het kantoorgebouw waar ook nog enkele andere ondernemingen huizen zal voortaan dé ontmoetingsplek worden voor zelfstandige ondernemers. Ruime vergaderzalen en een ondernemersbar staan ter beschikking van de eigen diensten, maar ook voor ondernemers die opleidingen of coaching volgen bij UNIZO.

Ondernemers met vragen of enthousiastelingen die graag een onderneming willen opstarten en hierover meer informatie wensen kunnen ons voortaan vinden in de Koningin Astridlaan 29, 8200 Brugge

Thema: Actueel