UNIZO trakteert voor de Dag van de Ondernemer

Afterworkdrinks - Dag van de Ondernemer

dvdoEernegem - Kortrijk - Ardooie - Poperinge - Harelbeke | vrijdag 18 november
Op 18 november vieren we de 'Dag van de Ondernemer': een dag om ondernemers te bedanken voor hun durf en doorzettingsvermogen en het mooie aan ondernemerschap onder de aandacht te brengen!  Op diverse locaties in West-Vlaanderen worden acties op poten gezet. UNIZO ontvangt jullie alvast graag op de één van de 4 gratis afterworkdrinks:

Dit jaar focust UNIZO met de Dag van de Ondernemer op het feit dat ondernemers heel gewone mensen zijn. Ze houden van een avond onder vrienden. Op hun vrije dag lezen ze graag uitgebreid de krant bij het ontbijt. De toekomst van hun kinderen houdt hen heel erg bezig. Ze hebben al eens een meningsverschil met hun partner. En ze sporten graag, maar soms te weinig. Daarnaast hebben ze enkele buitengewone kenmerken. Ze hebben goesting om te creëren. Het zijn doorzetters. Vaak overleven ze met iets minder slaap. Ze gaan steeds op zoek naar oplossingen. Ze jagen hun dromen na. Ze willen de wereld veranderen. En ondertussen creëren ze tewerkstelling en zorgen ze mee voor onze welvaart. En die kenmerken maken van hen ondernemers. Heel gewone mensen… met enkele buitengewone kenmerken. En daarom verdienen ze ons respect. 

UNIZO is dan ook trots op vrijdag 18 november opnieuw de Dag van de Ondernemer te organiseren, in samenwerking met het Agentschap Innoveren en Ondernemen. 

Meer info: www.dagvandeondernemer.com - #DagvdOndernemer

Thema: Actueel