O-de-Mer 2018

20 feb 2018
Oostende / Netwerkactiviteit

O-de-Mer 2018

O-de-Mer staat voor 'ondernemers van de zee', een exclusieve avond met een vleugje humor voor alle ondernemers aan de kust!

De kust is een ondernemende regio met een ruime waaier aan KMO's, detailhandelaars, freelancers, vrije beroepers, logieverstrekkers, bijberoepers... kortom ondernemers!
O-de-Mer is de ideale gelegenheid voor ondernemers aan de kust om elkaar te ontmoeten en nieuwe contacten te leggen.

Tijdens de interactieve voorstelling ‘Dag Vlaanderen!' inspireert en verruimt Christophe Deborsu onze ondernemersblik.
Hebben wij Vlamingen iets (af) te leren van onze onderburen?

Programma
19u00: Ontvangst met bubbels
20u00: Spreker/entertainer: Christophe Deborsu
21u15: Doorlopend walking dinner

Menu:

  • Ontvangst met bubbels:
    • Zeebrugs garnaalkroketje – tapenade avocado – sjalot – tomaat – peterselie
    • Kippensoepje – brochette – Thaise kruiden – kokosroom
    • Beignet van boschampignon en varkensvlees – crème van pickles
    • Pastei de nata met kabeljauw
    • Knäckebröd met humus en auberginekaviaar
       
  • Walking dinner
    • Salades
      • Salade – BBQ-kip – bacon – maïs
      • Aardappel – gekonfijte eend – sojaboontjes – gegrilde noten – spekjes
      • Waldorfsalade – geraspte selder – appel – noten – rozijntjes
      • Rode quinoa – pompoenzaadjes – cranberries – dragonolie
      • Salade risoni – garnaalstaarten – gekonfijte tomaat – peper
         
    • Warme buffetten
      • Vegetarische lasagneLam op z'n Indisch, girolle pasta en verse tuinkruiden
      • Pastapannetje met groene groentjes, mascarpone en lauw warme pavé van zalm
      • Pikante viscurry met kokosroom, gebakken krieltjes, rozemarijn en platte groene boontjes
      • Po Pia Tod, groentendumpling (loempia met scampi en gemarineerde zoetzure groentjes Yakatori pinda & Khanom Jeeb)
         
  • Desserts
    • Tiramisu
    • Chocolademousse – appelsien – Cointreau
    • Rijstpap – bruine suiker – krokante framboos
    • Ovenverse chocoladetaart – bloemsuiker – vanille roomijs

Organisatie door UNIZO De Haan - Wenduine, UNIZO Gistel, UNIZO Middelkerke & UNIZO Oostende

Met de steun van:

 

Ja, ik schrijf me in! Hierbij mijn contactgegevens.

Contactgegevens

bv. 0123.456.789
Volgorde
bv. 011404354
EUR
Volgorde
1 x Niet-leden UNIZO: € 45,00
Totaal: 45,00 EUR