UNIZO De Haan - Wenduine

Maak op deze pagina kennis met UNIZO De Haan - Wenduine. Het zijn de zelfstandige ondernemers zelf die onze krachtige ondernemersverenigingen sturen. Zij komen op voor de belangen van elke ondernemer. Wie zijn de bestuurders, hun volgende activiteiten, ondernemersnieuws en lokale dossiers?

Vragen aan UNIZO De Haan - Wenduine?

Volgende persoon kan jou verder helpen:

In de kijker

Wil jij deel uitmaken van het grootste ondernemersnetwerk?

Wil jij deel uitmaken van het grootste ondernemersnetwerk?

Wil je deelnemen aan opleidingen, netwerkactiviteiten of bedrijfsbezoeken in de regio? Met de gedachte dat contacten ook steeds contracten kunnen worden. Sluit je nu aan bij UNIZO, het grootste ondernemersnetwerk in jouw buurt en krijg een antwoord op al jouw ondernemersvragen.

Overzicht bestuurders

Beirens Tine

Functie(s): 
  • Voorzitter
BAVAT
059 25 52 00
Koninklijke Baan
32
8420 DE HAAN

Ann Maelfeyt

Functie(s): 
  • Communicatie
Dosselaere Koen
059 23 99 21
Wenduinesteenweg
65
8421 VLISSEGEM

Stephanie Mullebrouck

Functie(s): 
  • Bestuurder
Huis Avalanche
050 42 32 62
Kerkstraat
18
8420 WENDUINE

Michel Zwaenepoel

Functie(s): 
  • Bestuurder
Assekuro
059 23 45 27
Vosseslag
123 00.01
8420 DE HAAN

Ann Denys

Functie(s): 
  • Bestuurder
Caramel
050 42 73 21
Kerkstraat
8 0501
8420 WENDUINE
UNIZO De Haan - Wenduine
Koninklijke Baan 32
8420DE HAAN

Ben jij een geëngageerde ondernemer?

Via onze ondernemersverenigingen maak je het verschil voor de lokale economie en heb je impact op het beleid. Je komt terecht in een hechte groep van zelfstandige ondernemers en maakt meteen deel uit van de UNIZO-organisatie.

Maak deel uit van ons netwerk

Als UNIZO-lid kan je van alle netwerkvoordelen gebruik maken. Om evidente redenen (koken kost geld...) kan je van deze voordelen enkel gebruik maken als UNIZO-lid - registreer je daarom dus zeker op deze site mét je lidnummer. (Tip: ben je starter? Geniet dan zes maanden gratis van het lidmaatschap.)

  • Ondernemen doe je niet alleen, je bent welkom in de grootste ondernemerscommunity van Vlaanderen en je sluit je aan bij 110 000 andere ondernemers
  • Geniet van talloze ledenvoordelen zoals begeleidingstrajecten die je business een boost geven, juridische bijstand of korting bij diverse partners.
  • Wij verdedigen elke dag jouw noden en belangen. Daarom is jouw steun als lid extra belangrijk. Zo kunnen we onze slagkracht vergroten en met onze vuisten op ministeriële tafels slaan.
  • We zijn er voor je! Bel ons op de ondernemerslijn via 02 21 22 678 en krijg (meteen) een antwoord op al je ondernemersvragen.

Lid worden