UNIZO Dudzele

Maak op deze pagina kennis met UNIZO Dudzele. Het zijn de zelfstandige ondernemers zelf die onze krachtige ondernemersverenigingen sturen. Zij komen op voor de belangen van elke ondernemer. Wie zijn de bestuurders, hun volgende activiteiten, ondernemersnieuws en lokale dossiers?

Vragen aan UNIZO Dudzele?

Volgende persoon kan jou verder helpen:

In de kijker

Nog geen lid? Kom thuis bij het grootste ondernemersnetwerk!

Nog geen lid? Kom thuis bij het grootste ondernemersnetwerk!

Elke dag opnieuw kiezen ondernemers zoals jij voor UNIZO. En daar hebben ze heel goede redenen voor. Want lid worden van UNIZO voelt als thuiskomen. Je wordt omarmd door een team dat naar jou luistert en je op alle fronten helpt te scoren. Je krijgt er een pak concrete voordelen bovenop. En we brengen je in contact met duizenden andere ondernemers. Bovendien verdedigen we jouw belangen op alle niveaus, tot in de Wetstraat.

Overtuigd? Gun jezelf vandaag nog een toegangsticket tot het strafste ondernemersnetwerk van Vlaanderen en Brussel en wij gaan meteen voor je aan de slag. Je bijdrage is uiteraard volledig fiscaal aftrekbaar.

Overzicht bestuurders

Frederik Devisch

Functie(s): 
  • Voorzitter
Forward Travel
0477 34 76 23
Herdersbruggestraat
8
8380 DUDZELE

Emmanuel Decoster

Functie(s): 
  • Ondervoorzitter
Cos Cosmetics
0477 80 37 91
Zwaanhofstraat
4
8380 DUDZELE

Pascal Monbaliu

Functie(s): 
  • Secretaris
Architectenkantoor Monbaliu
0477 56 07 12
Westkapelse Steenweg
23
8380 DUDZELE

Koen Keersebilck

Functie(s): 
  • Bestuurder
Autobedrijf Keersebilck
0494 84 83 07
Dudzeelse steenweg
708
8380 DUDZELE

Olivier Strubbe

Functie(s): 
  • Bestuurder
KDOOS
0474 75 94 35
Krekenstraat
17
8380 DUDZELE

Wouter De Gryse

Functie(s): 
  • Bestuurder
De Gryse
0472 58 48 64
Damse Steenweg
35
8380 DUDZELE
UNIZO Dudzele
Herdersbruggestraat 8
8380DUDZELE

Ben jij een geëngageerde ondernemer?

Via onze ondernemersverenigingen maak je het verschil voor de lokale economie en heb je impact op het beleid. Je komt terecht in een hechte groep van zelfstandige ondernemers en maakt meteen deel uit van de UNIZO-organisatie.

Maak deel uit van ons netwerk

Als UNIZO-lid kan je van alle netwerkvoordelen gebruik maken. Om evidente redenen (koken kost geld...) kan je van deze voordelen enkel gebruik maken als UNIZO-lid - registreer je daarom dus zeker op deze site mét je lidnummer. (Tip: ben je starter? Geniet dan zes maanden gratis van het lidmaatschap.)

  • Ondernemen doe je niet alleen, je bent welkom in de grootste ondernemerscommunity van Vlaanderen en je sluit je aan bij 110 000 andere ondernemers
  • Geniet van talloze ledenvoordelen zoals begeleidingstrajecten die je business een boost geven, juridische bijstand of korting bij diverse partners.
  • Wij verdedigen elke dag jouw noden en belangen. Daarom is jouw steun als lid extra belangrijk. Zo kunnen we onze slagkracht vergroten en met onze vuisten op ministeriële tafels slaan.
  • We zijn er voor je! Bel ons op de ondernemerslijn via 02 21 22 678 en krijg (meteen) een antwoord op al je ondernemersvragen.

Lid worden