UNIZO Jabbeke - Varsenare

Maak op deze pagina kennis met UNIZO Jabbeke - Varsenare. Het zijn de zelfstandige ondernemers zelf die onze krachtige ondernemersverenigingen sturen. Zij komen op voor de belangen van elke ondernemer. Wie zijn de bestuurders, hun volgende activiteiten, ondernemersnieuws en lokale dossiers?

Vragen aan UNIZO Jabbeke - Varsenare?

Volgende persoon kan jou verder helpen:

Volg ons op volgende kanalen:

In de kijker

Nog geen lid? Kom thuis bij het grootste ondernemersnetwerk!

Nog geen lid? Kom thuis bij het grootste ondernemersnetwerk!

Elke dag opnieuw kiezen ondernemers zoals jij voor UNIZO. En daar hebben ze heel goede redenen voor. Want lid worden van UNIZO voelt als thuiskomen. Je wordt omarmd door een team dat naar jou luistert en je op alle fronten helpt te scoren. Je krijgt er een pak concrete voordelen bovenop. En we brengen je in contact met duizenden andere ondernemers. Bovendien verdedigen we jouw belangen op alle niveaus, tot in de Wetstraat.

Overtuigd? Gun jezelf vandaag nog een toegangsticket tot het strafste ondernemersnetwerk van Vlaanderen en Brussel en wij gaan meteen voor je aan de slag. Je bijdrage is uiteraard volledig fiscaal aftrekbaar.

Gala KMO van het Jaar

Als ondernemer weet je dat het huidig ondernemersklimaat niet gunstig is. Daarom is het belangrijk om na te denken over de toekomst. Denken in scenario's. Ben jij er al mee bezig? En indien niet: hoelang ga je nog wachten? Op dit niet te missen evenement gaan we dieper in op scenario denken. Je gaat met verschillende scenario's naar huis van enkele wereldspelers op vlak van mobiliteit zoals Lynk&Co, Tesla en D'Ieteren.
 
Alsof dat nog niet zou volstaan, verkiezen we op diezelfde avond de KMO van het Jaar. Wie gaat lopen met die prestigieuze titel en volgt Chris Mullie (Barias) op? Ontdek dit allemaal op 13 oktober in de Stadsschouwburg van Kortrijk.

Overzicht bestuurders

Patrick Blomme

Functie(s): 
 • Voorzitter
 • Plaatsvervanger GECORO JABBEKE - VARSENARE
Confiserie Blomme
0475 34 89 60
Gistelsteenweg
169
8490 JABBEKE

Stéphanie Allegaert

Functie(s): 
 • Bestuurder
 • Effectieve vertegenwoordiger GECORO JABBEKE - VARSENARE
Immo Woon!
0485 00 44 98
Ten Bogaerde
8
8490 VARSENARE

Christophe De Pauw

Functie(s): 
 • Bestuurder
Apotheek De Pauw - Varsenare
0478 50 53 11
Oude Dorpsweg
85
8490 VARSENARE

Peter Lanszweert

Functie(s): 
 • Bestuurder
Architectenkantoor Lanszweert
0474 83 53 33
Boterstraat
20
8490 SNELLEGEM

Jeroen Lavens

Functie(s): 
 • Bestuurder
LAVE-MEAT
0478 40 98 09
Oude Dorpsweg
6
8490 VARSENARE

Melissa Vande Ryse

Functie(s): 
 • Bestuurder
Bakkerij Laurens
0471 08 45 39
Oude Dorpsweg
72
8490 VARSENARE

Steven Verhaeghe

Functie(s): 
 • Bestuurder
Verhaeghe Steven
0475 53 62 69
Vaartdijk-Zuid
3
8490 JABBEKE
UNIZO Jabbeke - Varsenare
Gistelsteenweg 169
8490JABBEKE

Ben jij een geëngageerde ondernemer?

Via onze ondernemersverenigingen maak je het verschil voor de lokale economie en heb je impact op het beleid. Je komt terecht in een hechte groep van zelfstandige ondernemers en maakt meteen deel uit van de UNIZO-organisatie.

Maak deel uit van ons netwerk

Als UNIZO-lid kan je van alle netwerkvoordelen gebruik maken. Om evidente redenen (koken kost geld...) kan je van deze voordelen enkel gebruik maken als UNIZO-lid - registreer je daarom dus zeker op deze site mét je lidnummer. (Tip: ben je starter? Geniet dan zes maanden gratis van het lidmaatschap.)

 • Ondernemen doe je niet alleen, je bent welkom in de grootste ondernemerscommunity van Vlaanderen en je sluit je aan bij 110 000 andere ondernemers
 • Geniet van talloze ledenvoordelen zoals begeleidingstrajecten die je business een boost geven, juridische bijstand of korting bij diverse partners.
 • Wij verdedigen elke dag jouw noden en belangen. Daarom is jouw steun als lid extra belangrijk. Zo kunnen we onze slagkracht vergroten en met onze vuisten op ministeriële tafels slaan.
 • We zijn er voor je! Bel ons op de ondernemerslijn via 02 21 22 678 en krijg (meteen) een antwoord op al je ondernemersvragen.

Lid worden