UNIZO Knokke

Maak op deze pagina kennis met UNIZO Knokke. Het zijn de zelfstandige ondernemers zelf die onze krachtige ondernemersverenigingen sturen. Zij komen op voor de belangen van elke ondernemer. Wie zijn de bestuurders, hun volgende activiteiten, ondernemersnieuws en lokale dossiers?

Vragen aan UNIZO Knokke?

Volgende persoon kan jou verder helpen:

In de kijker

Nog geen lid? Kom thuis bij het grootste ondernemersnetwerk!

Nog geen lid? Kom thuis bij het grootste ondernemersnetwerk!

Elke dag opnieuw kiezen ondernemers zoals jij voor UNIZO. En daar hebben ze heel goede redenen voor. Want lid worden van UNIZO voelt als thuiskomen. Je wordt omarmd door een team dat naar jou luistert en je op alle fronten helpt te scoren. Je krijgt er een pak concrete voordelen bovenop. En we brengen je in contact met duizenden andere ondernemers. Bovendien verdedigen we jouw belangen op alle niveaus, tot in de Wetstraat.

Overtuigd? Gun jezelf vandaag nog een toegangsticket tot het strafste ondernemersnetwerk van Vlaanderen en Brussel en wij gaan meteen voor je aan de slag. Je bijdrage is uiteraard volledig fiscaal aftrekbaar.

Overzicht bestuurders

Katleen Van Steen

Functie(s): 
 • Voorzitter
 • Effectieve vertegenwoordiger Lok. Econ. KNOKKE-HEIST
 • Effectieve vertegenwoordiger Milieuraad KNOKKE-HEIST
Zoete Polder
0475 41 27 26
Hazegrasstraat
85
8300 KNOKKE-HEIST

Sophie Chielens

Functie(s): 
 • Bestuurder
Chielens Sophie
0477 57 87 55
Kustlaan
93
8300 KNOKKE-HEIST

Kris De Volder

Functie(s): 
 • Bestuurder
KBC Bank Knokke-Centrum
0478 88 02 99
Lippenslaan
304
8300 KNOKKE-HEIST

Johan Martens

Functie(s): 
 • Communicatie
Advocatenkantoor Martens
0475 84 35 31
Elizabethlaan
71
8300 KNOKKE-HEIST

Virginie Van Acker

Functie(s): 
 • Bestuurder
 • Effectieve vertegenwoordiger Lok. Econ. KNOKKE-HEIST
Immo-Vi
0478 34 19 20
Hoornstraat
42 A
8340 MOERKERKE

Angelique Caenepoel

Functie(s): 
 • Bestuurder
AZARO
0475 75 49 59
Lippenslaan
266 1
8300 KNOKKE-HEIST
UNIZO Knokke
Hazegrasstraat 85
8300KNOKKE-HEIST

Ben jij een geëngageerde ondernemer?

Via onze ondernemersverenigingen maak je het verschil voor de lokale economie en heb je impact op het beleid. Je komt terecht in een hechte groep van zelfstandige ondernemers en maakt meteen deel uit van de UNIZO-organisatie.

Maak deel uit van ons netwerk

Als UNIZO-lid kan je van alle netwerkvoordelen gebruik maken. Om evidente redenen (koken kost geld...) kan je van deze voordelen enkel gebruik maken als UNIZO-lid - registreer je daarom dus zeker op deze site mét je lidnummer. (Tip: ben je starter? Geniet dan zes maanden gratis van het lidmaatschap.)

 • Ondernemen doe je niet alleen, je bent welkom in de grootste ondernemerscommunity van Vlaanderen en je sluit je aan bij 110 000 andere ondernemers
 • Geniet van talloze ledenvoordelen zoals begeleidingstrajecten die je business een boost geven, juridische bijstand of korting bij diverse partners.
 • Wij verdedigen elke dag jouw noden en belangen. Daarom is jouw steun als lid extra belangrijk. Zo kunnen we onze slagkracht vergroten en met onze vuisten op ministeriële tafels slaan.
 • We zijn er voor je! Bel ons op de ondernemerslijn via 02 21 22 678 en krijg (meteen) een antwoord op al je ondernemersvragen.

Lid worden