UNIZO Oudenburg

Maak op deze pagina kennis met UNIZO Oudenburg. Het zijn de zelfstandige ondernemers zelf die onze krachtige ondernemersverenigingen sturen. Zij komen op voor de belangen van elke ondernemer. Wie zijn de bestuurders, hun volgende activiteiten, ondernemersnieuws en lokale dossiers?

Vragen aan UNIZO Oudenburg?

Volgende persoon kan jou verder helpen:

In de kijker

Nog geen lid? Kom thuis bij het grootste ondernemersnetwerk!

Nog geen lid? Kom thuis bij het grootste ondernemersnetwerk!

Elke dag opnieuw kiezen ondernemers zoals jij voor UNIZO. En daar hebben ze heel goede redenen voor. Want lid worden van UNIZO voelt als thuiskomen. Je wordt omarmd door een team dat naar jou luistert en je op alle fronten helpt te scoren. Je krijgt er een pak concrete voordelen bovenop. En we brengen je in contact met duizenden andere ondernemers. Bovendien verdedigen we jouw belangen op alle niveaus, tot in de Wetstraat.

Overtuigd? Gun jezelf vandaag nog een toegangsticket tot het strafste ondernemersnetwerk van Vlaanderen en Brussel en wij gaan meteen voor je aan de slag. Je bijdrage is uiteraard volledig fiscaal aftrekbaar.

Overzicht bestuurders

Ilse Verbandt

Functie(s): 
 • Voorzitter
Timmerman Bart
0479 29 54 90
Hoge Dijken
9
8460 ROKSEM

Johan Tanghe

Functie(s): 
 • Secretaris
Tanghe Electro
0495 20 66 21
Eernegemsestraat
50
8460 OUDENBURG

Peter Delva

Functie(s): 
 • Bestuurder
 • Plaatsvervanger GECORO OUDENBURG
Delnor
0473 41 89 95
Oude Brugseweg
56
8460 OUDENBURG

Bart Timmerman

Functie(s): 
 • Bestuurder
Timmerman Bart
0473 62 24 31
Hoge Dijken
9
8460 ROKSEM

Ruben Van Loocke

Functie(s): 
 • Bestuurder
Drinkmarket Van Loocke
0475 87 56 04
Dorpsstraat
103
8460 OUDENBURG

Stern Bossier

Functie(s): 
 • Bestuurder
DOKTER STERN BOSSIER
059 43 91 46
Westkerksestraat
21 A
8460 OUDENBURG
UNIZO Oudenburg
Hoge Dijken 9
8460ROKSEM

Ben jij een geëngageerde ondernemer?

Via onze ondernemersverenigingen maak je het verschil voor de lokale economie en heb je impact op het beleid. Je komt terecht in een hechte groep van zelfstandige ondernemers en maakt meteen deel uit van de UNIZO-organisatie.

Maak deel uit van ons netwerk

Als UNIZO-lid kan je van alle netwerkvoordelen gebruik maken. Om evidente redenen (koken kost geld...) kan je van deze voordelen enkel gebruik maken als UNIZO-lid - registreer je daarom dus zeker op deze site mét je lidnummer. (Tip: ben je starter? Geniet dan zes maanden gratis van het lidmaatschap.)

 • Ondernemen doe je niet alleen, je bent welkom in de grootste ondernemerscommunity van Vlaanderen en je sluit je aan bij 110 000 andere ondernemers
 • Geniet van talloze ledenvoordelen zoals begeleidingstrajecten die je business een boost geven, juridische bijstand of korting bij diverse partners.
 • Wij verdedigen elke dag jouw noden en belangen. Daarom is jouw steun als lid extra belangrijk. Zo kunnen we onze slagkracht vergroten en met onze vuisten op ministeriële tafels slaan.
 • We zijn er voor je! Bel ons op de ondernemerslijn via 02 21 22 678 en krijg (meteen) een antwoord op al je ondernemersvragen.

Lid worden