UNIZO UNIZO Zuid-Kortrijk

Maak op deze pagina kennis met UNIZO UNIZO Zuid-Kortrijk. Het zijn de zelfstandige ondernemers zelf die onze krachtige ondernemersverenigingen sturen. Zij komen op voor de belangen van elke ondernemer. Wie zijn de bestuurders, hun volgende activiteiten, ondernemersnieuws en lokale dossiers?

Vragen aan UNIZO UNIZO Zuid-Kortrijk?

Volgende persoon kan jou verder helpen:

In de kijker

Wil jij deel uitmaken van het grootste ondernemersnetwerk?

Wil jij deel uitmaken van het grootste ondernemersnetwerk?

Wil je deelnemen aan opleidingen, netwerkactiviteiten of bedrijfsbezoeken in de regio? Met de gedachte dat contacten ook steeds contracten kunnen worden. Sluit je nu aan bij UNIZO, het grootste ondernemersnetwerk in jouw buurt en krijg een antwoord op al jouw ondernemersvragen.

Overzicht bestuurders

Sabine Rosseel

Functie(s): 
  • Secretaris
A3 Ontwerpburo
056 25 82 21
Jules Baertstraat
3 3
8510 BELLEGEM

Ann-Carol De Rudder

Functie(s): 
  • Bestuurder
't Hof Verbrugge
056 41 37 34
Knokstraat
1
8511 AALBEKE

Dries Delcroix

Functie(s): 
  • Bestuurder
Groenvoorziening Delcroix
Sterrestraat
56
8511 AALBEKE

Stefaan Dezeure

Functie(s): 
  • Bestuurder
Electro Taelman
056 21 91 84
Bellegemsestraat
253
8510 BELLEGEM

Gunther Lavaert

Functie(s): 
  • Bestuurder
Lavaert - Delaere
056 41 28 42
Talpenhoekstraat
35
8511 AALBEKE

Christophe Wils

Functie(s): 
  • Bestuurder
Slagerij Wils
056 21 82 56
Bellegemsestraat
21
8510 BELLEGEM
UNIZO UNIZO Zuid-Kortrijk
Jules Baertstraat 3
8510BELLEGEM

Ben jij een geëngageerde ondernemer?

Via onze ondernemersverenigingen maak je het verschil voor de lokale economie en heb je impact op het beleid. Je komt terecht in een hechte groep van zelfstandige ondernemers en maakt meteen deel uit van de UNIZO-organisatie.

Maak deel uit van ons netwerk

Als UNIZO-lid kan je van alle netwerkvoordelen gebruik maken. Om evidente redenen (koken kost geld...) kan je van deze voordelen enkel gebruik maken als UNIZO-lid - registreer je daarom dus zeker op deze site mét je lidnummer. (Tip: ben je starter? Geniet dan zes maanden gratis van het lidmaatschap.)

  • Ondernemen doe je niet alleen, je bent welkom in de grootste ondernemerscommunity van Vlaanderen en je sluit je aan bij 110 000 andere ondernemers
  • Geniet van talloze ledenvoordelen zoals begeleidingstrajecten die je business een boost geven, juridische bijstand of korting bij diverse partners.
  • Wij verdedigen elke dag jouw noden en belangen. Daarom is jouw steun als lid extra belangrijk. Zo kunnen we onze slagkracht vergroten en met onze vuisten op ministeriële tafels slaan.
  • We zijn er voor je! Bel ons op de ondernemerslijn via 02 21 22 678 en krijg (meteen) een antwoord op al je ondernemersvragen.

Lid worden