UNIZO Wijnendale

Maak op deze pagina kennis met UNIZO Wijnendale. Het zijn de zelfstandige ondernemers zelf die onze krachtige ondernemersverenigingen sturen. Zij komen op voor de belangen van elke ondernemer. Wie zijn de bestuurders, hun volgende activiteiten, ondernemersnieuws en lokale dossiers?

Vragen aan UNIZO Wijnendale?

Volgende persoon kan jou verder helpen:

In de kijker

Wil jij deel uitmaken van het grootste ondernemersnetwerk?

Wil jij deel uitmaken van het grootste ondernemersnetwerk?

Wil je deelnemen aan opleidingen, netwerkactiviteiten of bedrijfsbezoeken in de regio? Met de gedachte dat contacten ook steeds contracten kunnen worden. Sluit je nu aan bij UNIZO, het grootste ondernemersnetwerk in jouw buurt en krijg een antwoord op al jouw ondernemersvragen.

Overzicht bestuurders

Lieven Dekoninck

Functie(s): 
  • Voorzitter
Kleding Dekoninck
050 21 22 49
Alberic Deleustraat
68
8820 TORHOUT

Kristof Denolf

Functie(s): 
  • Bestuurder
Schrijnwerkerij Denolf
050 22 08 57
Wijnendalestraat
40
8820 TORHOUT

Joeri Lidou

Functie(s): 
  • Bestuurder
Dorpsslagerij Joeri en Fiene
050 67 88 09
Hendrik Consciencestraat
67
8820 TORHOUT

Philippe Piffet

Functie(s): 
  • Bestuurder
Piffet Philippe
050 69 99 93
Torhoutbaan
141
8480 ICHTEGEM

Koen Vermeersch

Functie(s): 
  • Bestuurder
VERMEERSCH - SAP
050 21 11 67
Karperstraat
25
8820 TORHOUT
UNIZO Wijnendale
Alberic Deleustraat 68
8820TORHOUT

Ben jij een geëngageerde ondernemer?

Via onze ondernemersverenigingen maak je het verschil voor de lokale economie en heb je impact op het beleid. Je komt terecht in een hechte groep van zelfstandige ondernemers en maakt meteen deel uit van de UNIZO-organisatie.

Maak deel uit van ons netwerk

Als UNIZO-lid kan je van alle netwerkvoordelen gebruik maken. Om evidente redenen (koken kost geld...) kan je van deze voordelen enkel gebruik maken als UNIZO-lid - registreer je daarom dus zeker op deze site mét je lidnummer. (Tip: ben je starter? Geniet dan zes maanden gratis van het lidmaatschap.)

  • Ondernemen doe je niet alleen, je bent welkom in de grootste ondernemerscommunity van Vlaanderen en je sluit je aan bij 110 000 andere ondernemers
  • Geniet van talloze ledenvoordelen zoals begeleidingstrajecten die je business een boost geven, juridische bijstand of korting bij diverse partners.
  • Wij verdedigen elke dag jouw noden en belangen. Daarom is jouw steun als lid extra belangrijk. Zo kunnen we onze slagkracht vergroten en met onze vuisten op ministeriële tafels slaan.
  • We zijn er voor je! Bel ons op de ondernemerslijn via 02 21 22 678 en krijg (meteen) een antwoord op al je ondernemersvragen.

Lid worden