UNIZO Zwevegem

Maak op deze pagina kennis met UNIZO Zwevegem. Het zijn de zelfstandige ondernemers zelf die onze krachtige ondernemersverenigingen sturen. Zij komen op voor de belangen van elke ondernemer. Wie zijn de bestuurders, hun volgende activiteiten, ondernemersnieuws en lokale dossiers?

In de kijker

Nog geen lid? Kom thuis bij het grootste ondernemersnetwerk!

Nog geen lid? Kom thuis bij het grootste ondernemersnetwerk!

Elke dag opnieuw kiezen ondernemers zoals jij voor UNIZO. En daar hebben ze heel goede redenen voor. Want lid worden van UNIZO voelt als thuiskomen. Je wordt omarmd door een team dat naar jou luistert en je op alle fronten helpt te scoren. Je krijgt er een pak concrete voordelen bovenop. En we brengen je in contact met duizenden andere ondernemers. Bovendien verdedigen we jouw belangen op alle niveaus, tot in de Wetstraat.

Overtuigd? Gun jezelf vandaag nog een toegangsticket tot het strafste ondernemersnetwerk van Vlaanderen en Brussel en wij gaan meteen voor je aan de slag. Je bijdrage is uiteraard volledig fiscaal aftrekbaar.

Overzicht bestuurders

Joris Faveere

Functie(s): 
  • Ondervoorzitter
Steps & Passes
0475 32 69 60
Avelgemstraat
72
8550 ZWEVEGEM

Kelly Coupe

Functie(s): 
  • Bestuurder
Coiffure Kelly en team
0473 77 99 02
Otegemstraat
96
8550 ZWEVEGEM

Barbara Opsommer

Functie(s): 
  • Bestuurder
Coiffure Fontange
0486 41 20 82
Deerlijkstraat
162
8550 ZWEVEGEM

Bert Vanwynsberghe

Functie(s): 
  • Bestuurder
Zuivelhandel Bert
0475 61 01 18
Laatste Oortje
19
8550 ZWEVEGEM

Bert Callens

Functie(s): 
  • Bestuurder
Bert Callens
0497 04 08 69
Denemarkenlaan
12
8550 ZWEVEGEM

Vien Vanlede

Functie(s): 
  • Bestuurder
AMEAUR
0491 42 00 71
Otegemstraat
10 a
8550 ZWEVEGEM
UNIZO Zwevegem

Ben jij een geëngageerde ondernemer?

Via onze ondernemersverenigingen maak je het verschil voor de lokale economie en heb je impact op het beleid. Je komt terecht in een hechte groep van zelfstandige ondernemers en maakt meteen deel uit van de UNIZO-organisatie.

Maak deel uit van ons netwerk

Als UNIZO-lid kan je van alle netwerkvoordelen gebruik maken. Om evidente redenen (koken kost geld...) kan je van deze voordelen enkel gebruik maken als UNIZO-lid - registreer je daarom dus zeker op deze site mét je lidnummer. (Tip: ben je starter? Geniet dan zes maanden gratis van het lidmaatschap.)

  • Ondernemen doe je niet alleen, je bent welkom in de grootste ondernemerscommunity van Vlaanderen en je sluit je aan bij 110 000 andere ondernemers
  • Geniet van talloze ledenvoordelen zoals begeleidingstrajecten die je business een boost geven, juridische bijstand of korting bij diverse partners.
  • Wij verdedigen elke dag jouw noden en belangen. Daarom is jouw steun als lid extra belangrijk. Zo kunnen we onze slagkracht vergroten en met onze vuisten op ministeriële tafels slaan.
  • We zijn er voor je! Bel ons op de ondernemerslijn via 02 21 22 678 en krijg (meteen) een antwoord op al je ondernemersvragen.

Lid worden