Wie zijn onze experten?

Jeroen, Matthias, Elise en meer dan 20 andere experten zitten op de Startersroadshow voor je klaar om je vragen te beantwoorden, je idee eens voor te pitchen, van gedachten te wisselen,.. Maar wie zijn ze? We stellen ze graag voor!

Onze externe adviseurs


Jeroen Poels

Jeroen Poels lanceerde op zijn 18e zijn eigen uitzendbureau voor studenten. Ondertussen telt Deltaworx jaarlijks ruim 2.000 studenten en heeft het een netwerk van ruim 27.000 Young Professionals. Jeroen werpt een interessante blik op onze veranderende arbeidsmarkt en hoe we ons hierop kunnen voorbereiden. 


Matthias Browaeys

Matthias Browaeys kon de afgelopen 5 jaar met WinWinner en The Harbour meer dan 300 bedrijven voor meer dan 30 miljoen financieren. Zijn bedrijven kunnen zeer snel een financieringsmix structureren en invullen via verschillende financieringskanalen.


Elise Van de Putte

Elise Van de Putte is accountmanager bij The Harbour, dat zeer snel een financieringsmix kan structureren en invullen via verschillende financieringskanalen.
Elise heeft een passie en brede ervaring in matchmaking (investeerders connecteren aan de juiste dossiers).

Marc Rosseel 

Marc Rosseel is Nationaal Sales Manager die een team van 24 Business adviseurs aanstuurt die volledig ten dienste staan voor de SE-klant. (Small Enterprices – zelfstandigen en kleine kmo’s zeg maar). Intussen heeft hij reeds 40 jaar expertise bij Proximus opgebouwd.

 

Marjan Smessaert

Marjan Smessaert is Regionale Bizz Expert bij Proximus en staat in voor alle vragen rond telecommunicatie zoals spraak connectiviteit, internet, TV, GSM abonnementen alsook websites en digitale aanwezigheid.

Wim Vermeulen

Wim Vermeulen is Regionale Bizz Expert bij Proximus. Je kan bij hem terecht voor alle vragen rond Telecom zoals telefonie, internet, digitale tv, mobiele oplossingen, telefoonsystemen in the cloud alsook de digitale aanwezigheid van je bedrijf en websites.

Lies Ebo

Lies Ebo is Regionale Bizz Expert bij Proximus en staat in voor alle vragen rond telecommunicatie, zoals telefonie, internet, TV, GSM, website en digitale aanwezigheid.

Tom De Keersmaecker

Tom De Keersmaecker is Supervisor Kredietanalist bij PMV/z-Leningen, dat achtergestelde leningen verschaft om zo tot een optimale financieringsmix te komen. Tom heeft een brede ervaring in kredietanalyse.

Wouter Degadt

Wouter Degadt is Bedrijfsadviseur bij VLAIO, bij het team Bedrijfstrajecten. Zijn expertise ligt in Businessmodellen, Financiering en subsidies en Innovatiesteun. De VLAIO-adviseurs van Team Bedrijfstrajecten adviseren en helpen je om jouw innovatieve plannen, groeiambities of bedrijfstransformatie waar te maken.

Ward Stynen

Ward Stynen analyseert en evalueert bij PMV/z-Leningen leningaanvragen voor wat betreft hun leefbaarheid op technisch, organisatorisch, juridisch en financieel vlak. Hierbij focust hij zowel op starters als op meer mature ondernemingen die op zoek zijn naar financiering om verder te groeien.

Kjell Verley_expert pmvz op de unizo online startersroadshow

Kjell Verley

Kjell Verley is Kredietanalist bij PMV/z -Leningen en heeft ruim 10 jaar ervaring met professionele kredietaanvragen waaronder voor vele starters.

tom sterken_expert vlaio op de unizo online startersroadshow

Tom Sterken

Tom Sterken is bedrijfsadviseur bij VLAIO met een achtergrond in technologie. Hij helpt je graag je innovatieve project aftoetsen tegen het kluwen van subsidies en financiering.

Dirk Donckels

Dirk Donckels is Relatiebeheerder voor ondernemers bij KBC bank, regio Gent-Eeklo. Hij heeft 20 jaar ervaring als kantoordirecteur (op diverse domeinen) en intussen 20 jaar ervaring in kredietexpertise (op het domein van kmo's).

Filip Notredame 

Filip Notredame is Relatiebeheerder Ondernemen (specifiek voor kmo’s) bij KBC Bank. Hij is hét aanspreekpunt en geeft advies m.b.t. commerciële kredieten/ leasing/ renting/ factoring/ risicobeheer/ betalingsverkeer/ beleggingen en verzekeringen voor vennootschappen.

karolien de smet_kbc expert op de unizo online startesroadshow

Karoline De Smet 

Karoline De Smet werkt al een 20-tal jaar bij KBC Bank en Verzekeringen waarvan 8 jaar als Expert Wonen en Verzekeringen en 2,5 jaar als kantoordirecteur. Ze gaat graag samen met starters op zoek naar de juiste oplossing voor al hun vragen om zo hun doelen te kunnen realiseren.

Online Startersroadshow experte Pia Rommes VDAB

Pia Rommes 

Pia Rommes is Bemiddelaar Zelfstandig Ondernemen bij VDAB. Droom je als werkzoekende van een eigen zaak, maar weet je niet hoe eraan te beginnen? We stellen een stappenplan voor je samen en leggen uit wie je kan helpen. 

Ann Hermans 

Ann Hermans is Bemiddelaar Zelfstandig Ondernemen bij VDAB. Droom je als werkzoekende van een eigen zaak, maar weet je niet hoe eraan te beginnen? We stellen een stappenplan voor je samen en leggen uit wie je kan helpen. 

Veerle De Keulenaer 

Veerle is reeds meer dan 20 jaar bemiddelaar bij VDAB. Ze werkte lange tijd in het oriëntatiecentrum van VDAB en sinds 5 jaar is ze Bemiddelaar Ondernemerschap. Ze informeert werkzoekenden over de opstart van een eigen zaak.

An De Wachter 

An De Wachter is Consulent zelfstandig ondernemen bij VDAB. We stellen een stappenplan voor je samen en leggen uit wie je kan helpen. Onmisbare info voor ondernemers in spe. 

Brigitte Heyvaert 

Brigitte Heyvaert is Klantenadviseur bij Liantis Ondernemingsloket. Ze begeleidt starters bij alle formaliteiten van hun zaak. Starters goed informeren is 1 van haar passies. 

Online Startersroadshow op 23, 24 en 25 maart

Cindy Pelgrims 

Cindy Pelgrims werkt sinds 5 jaar als Klantenadviseur Startende Werkgevers bij Liantis. Ze begeleidt starters bij de aanwerving van hun eerste werknemer.

Online Startersroadshow op 23, 24 en 25 maart

Evelien D'hoop

Evelien D'hoop is sinds 2012 Klantenadviseur bij Liantis Ondernemingsloket. Ze helpt starters met advies en ondersteuning bij alle administratieve formaliteiten.

Online Startersroadshow op 23, 24 en 25 maart

Stefanie Siekman

Stefanie Siekman is Klantenadviseur voor het Ondernemingsloket van Liantis. Ze begeleidt startende zelfstandigen met hun opstartvoorwaarden en -formaliteiten.

Online Startersroadshow op 23, 24 en 25 maart

Stephanie Van Damme

Stephanie Van Damme werkt reeds 4 jaar voor het Ondernemingsloket van Liantis. Ze heeft ruime ervaring in de opstart van vennootschappen en eenmanszaken, en kennis van wijzigingen en inschrijvingen in de Kruispuntbank.

Online Startersroadshow op 23, 24 en 25 maart

Benjamien Engelen

Benjamien Engelen is Ondernemingsconsulent bij Liantis. Heb je vragen over hoe je concreet opstart, hoe het zit met sociale bijdragen, btw, vergunningen,... Dan ben je bij hem aan het juiste adres. 

Online Startersroadshow op 23, 24 en 25 maart

Julie Pollers

Julie Pollers is Onderneminsconsulent bij Liantis en geeft onder andere advies, helpt bij alle opstartformaliteiten en geeft begeleiding aan starters.

Online Startersroadshow op 23, 24 en 25 maart

Veerle Vlecken

Veerle Vlecken is Adviseur bij Liantis Ondernemingsloket. Haar focus ligt op het begeleiden van ondernemers bij de opstart van hun eigen zaak. 

Online Startersroadshow op 23, 24 en 25 maart

Gwenny Tavernier

Gwenny Tavernier is Klantenadviseur bij Liantis en geeft advies aan startende ondernemers. Ze brengt alle formaliteiten voor jou in orde zodat jij je kan focussen op de uitbouw van je zaak. 

Online Startersroadshow op 23, 24 en 25 maart

Klaartje Present

Klaartje Present is Klantenadviseur Startende Werkgevers bij Liantis. Ze begeleidt starters bij de aanwerving van hun eerste werknemer. 

Online Startersroadshow op 23, 24 en 25 maart

Kaat Berghmans

Kaat Berghmans werkt als Klantenadviseur op het Ondernemingsloket van Liantis. Ze informeert en adviseert starters over de opstartformaliteiten en hun sociaal statuut.

Online Startersroadshow op 23, 24 en 25 maart

Sigrid Mommaerts

Sigrid Mommaerts werkt als Klantenadviseur Startende Werkgevers bij Liantis. Ze helpt starters met al hun vragen over RSZ, verminderingen en de administratie die komt kijken bij het aanwerven van een eerste werknemer.

.

.

Onze eigen UNIZO-adviseurs

Dag in, dag uit staan onze UNIZO-ondernemerscoaches klaar om ondernemers te helpen bij waar ze goed in zijn: ondernemen! Of het nu starters of ervaren rotten zijn, onze coaches en begeleiders hebben op elke vraag of nood een passend(e) antwoord, begeleiding of tip. Ook op deze Startersroadshow staan ze voor je klaar. Gebruik gerust hun ervaring en kennis!

Katrien Bogaert

UNIZO West-Vlaanderen

Els De Wolf

UNIZO Vlaams-Brabant & Brussel

Marie Haelterman

UNIZO West-Vlaanderen

Lieve Lammens

UNIZO Oost-Vlaanderen

Jolien Arijs

UNIZO Antwerpen

Eva Reggers

UNIZO Limburg

Veerle Boon

UNIZO Antwerpen

Ann-Sofie Lamon

UNIZO Oost-Vlaanderen

Annelies Hermans

UNIZO Antwerpen

Dorien Dingenen

UNIZO Limburg

An Wouters

UNIZO Antwerpen

Christel Hofkens

UNIZO Antwerpen

Jolien Lauwers

UNIZO Vlaams-Brabant & Brussel

Sarah Delsupehe

UNIZO Limburg

Wendy Van Essen

UNIZO Limburg

Partners van de Startersroadshow