Winkelhier Webinars

Aankopen gebeurt vandaag meer dan ooit online. Meer dan ooit zoeken mensen bewust naar Belgische zaken en webshops om lokaal te kopen. Uit een recente bevraging n.a.v. Weekend van de Klant blijkt dat 62% van de Vlamingen belang hecht aan het kopen bij winkels van Belgische oorsprong.

We willen jou als lokale handelaar helpen om hier ook online op in te spelen en je nog meer kenbaar te maken als winkelhier. Daarom organiseren we op regelmatige basis Winkelhier Webinars.

Want hoe meer we samen de Winkelhier-boodschap verkondigen, hoe meer consumenten we kunnen stimuleren om lokaal te kopen.

Alles over de Winkelhier-campagne

 

Herbekijk al onze Winkelhier Webinars

Heb je nog geen webshop en wil je starten met online verkopen? Dat kan al heel eenvoudig en snel via je website of Facebookpagina! Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden om effectief een eigen webshop te starten? Heb je al een webshop en wil je jouw bestaande shop optimaliseren, meer bezoekers aantrekken en meer verkoop stimuleren? Vraag je je af hoe je de vindbaarheid van jouw website of webshop op het internet kunt vergroten? En hoe je jouw zaak en jouw aanbod succesvol en authentiek online promoot via sociale media?

Tijdens onze Winkelhier Webinars vertellen e-commerce expert Lieven Van de Velde en sociale media experte Nadja Desmet jou wat de concrete mogelijkheden zijn en geven ze praktische tips waarmee je meteen aan de slag kan.

De Winkelhier Webinars van UNIZO, dat is te weten komen hoe je als lokale winkelhier écht het verschil maakt!