Winkelhier Academie

unizo_winkelhierlied

Wat moet je nu écht doen om door de klant van vandaag gezien te worden, om hem bewust lokaal te doen kopen? UNIZO Retail brengt een aanbod om jou als zelfstandige ondernemer in de retail te helpen om al die uitdagingen om te zetten in opportuniteiten, de omzet van je zaak te verhogen en je te onderscheiden. 

Met de Winkelhier Academie brengen we een divers aanbod aan informatiesessies, webinars, opleidingen en begeleiding om jou te ondersteunen.

Kom te weten hoe je als lokale winkelhier écht het verschil maakt!


 

Je verkoop stimuleren door een goede winkelinrichting

De inrichting van de winkel bepaalt mee het imago van het bedrijf, weerspiegelt de merkidentiteit, is functioneel, ademt sfeer en emotie. Het design bepaalt de winkelinrichting. Het winkelinterieur moet verrassen, de producten tot hun recht laten komen en de commerciële boodschap ondersteunen. 

Kelly Claessens en Katelijn Quartier zetten je volop aan het inspirerend denken over je eigen winkel zodat deze nóg aantrekkelijker wordt om klanten aan te trekken.  

Verhoog je online zichtbaarheid!

Aankopen gebeurt vandaag meer dan ooit online. De combinatie van een online verkoopkanaal en een fysieke winkel is echter niet vanzelfsprekend, het vraagt kennis, tijd en budget. Maar ook de stenen winkel staat voor uitdagingen, want in een sector waar persoonlijke service hoog in het vaandel wordt gedragen zijn we vandaag verplicht om afstand te houden. Gelukkig winkelt de consument vandaag ook bewuster én zijn er heel wat eenvoudige technologische toepassingen waarmee je jouw klanten nog gerichter en efficiënter kunt helpen. 

Hoe pak je dat allemaal aan?