Winkelhier Webinars

winkelhier_webinars_2020_unizo_970_250.jpg

Aankopen gebeurt vandaag meer dan ooit online. Meer dan ooit zoeken mensen bewust naar Belgische zaken en webshops om lokaal te kopen. Uit een recente bevraging n.a.v. Weekend van de Klant blijkt dat 62% van de Vlamingen belang hecht aan het kopen bij winkels van Belgische oorsprong. 

Ter vervanging van onze geannuleerde Winkelhierdag in maart en om onze lokale handelaars te steunen bij de relance, roepen we de hele maand december uit tot Winkelhiermaand! We vragen consumenten om tijdens de aankopen voor Sint, Kerst en eindejaar bewust te kopen bij ondernemers van hier.

We willen jou als handelaar helpen om hierop in te spelen en je in de aanloop naar de Winkelhiermaand nog meer kenbaar te maken als winkelhier, ook online. Daarom organiseren we een Winkelhier Webinar met expert sociale media Nadja Desmet van Socialemediaburo.be. Zij zal tips en tricks geven om als winkelhier authentiek aanwezig te zijn op sociale media en (nog) meer bereik te halen op een organische manier.

Want hoe meer we samen de Winkelhier-boodschap verkondigen, hoe meer consumenten we kunnen stimuleren om lokaal te kopen.

Meer info en inschrijven

 

Herbekijk al onze Winkelhier Webinars

Heb je nog geen webshop en wil je starten met online verkopen? Dat kan al heel eenvoudig en snel via je website of Facebookpagina! Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden om effectief een eigen webshop te starten? Heb je al een webshop en wil je jouw bestaande shop optimaliseren, meer bezoekers aantrekken en meer verkoop stimuleren? Vraag je je af hoe je de vindbaarheid van jouw website of webshop op het internet kunt vergroten? En hoe je je aanbod succesvol online promoot via sociale media?

Tijdens onze Winkelhier Webinars vertellen e-commerce expert Lieven Van de Velde en sociale media experte Nadja Desmet jou wat de concrete mogelijkheden zijn en geven ze praktische tips waarmee je meteen aan de slag kan.

De Winkelhier Webinars van UNIZO, dat is te weten komen hoe je als lokale winkelhier écht het verschil maakt!