Winkelhier Webinars

De coronacrisis heeft de retailsector stevig door elkaar geschud. Aankopen gebeurt vandaag meer dan ooit online. De combinatie van een webshop en een fysieke winkel is echter niet vanzelfsprekend, het vraagt kennis, tijd en budget. Maar ook de stenen winkel staat voor uitdagingen, want in een sector waar persoonlijke service hoog in het vaandel wordt gedragen zijn we vandaag verplicht om afstand te houden. Gelukkig winkelt de consument vandaag ook bewuster én zijn er heel wat eenvoudige technologische toepassingen waarmee je jouw klanten nog gerichter en efficiënter kunt helpen. 

Hoe pak je dat allemaal aan? Dat vertellen we tijdens onze nieuwe reeks Winkelhier Webinars!

  • Inzicht in retailtrends en het consumentengedrag in het ‘nieuwe normaal’
  • Concrete tips om je offline en online verkoopkanalen optimaal op elkaar af te stemmen
  • Een overzicht van de belangrijkste regels om te zorgen voor een betrouwbare en juridisch correcte webshop
  • Eenvoudige ingrepen om in je fysieke winkel op een coronaveilige manier in te zetten op persoonlijke service en beleving
  • Geïnspireerd worden door nieuwe technologische oplossingen om jouw zaak te versterken 
  • En dat alles op een haalbare, efficiënte en budgetvriendelijke manier
  • Stel de sprekers live al jouw vragen via chat 
  • (Her)bekijk de webinars: na de live sessies kun je alles op deze pagina bekijken 
  • Gratis sessies voor UNIZO-leden en niet-leden dankzij de steun van het Agentschap Innoveren & Ondernemen

Schrijf je in voor de webinars naar keuze via onderstaande linken. (Je moet je dus afzonderlijk inschrijven voor al de sessies die je live wilt volgen.) Na inschrijving ontvang je van ons daags voor het webinar de link om de dag zelf zonder problemen deel te nemen.

03.05, 20u, Digitalisering in de fysieke winkel: grote impact, voor ieders budget

De Winkelhier Webinars van UNIZO, dat is te weten komen hoe je als lokale winkelhier écht het verschil maakt!

 

Herbekijk al onze vorige Winkelhier Webinars

Heb je nog geen webshop en wil je starten met online verkopen? Dat kan al heel eenvoudig en snel via je website of Facebookpagina! Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden om effectief een eigen webshop te starten? Heb je al een webshop en wil je jouw bestaande shop optimaliseren, meer bezoekers aantrekken en meer verkoop stimuleren? Vraag je je af hoe je de vindbaarheid van jouw website of webshop op het internet kunt vergroten? En hoe je jouw zaak en jouw aanbod succesvol en authentiek online promoot via sociale media?

Tijdens deze Winkelhier Webinars vertellen e-commerce expert Lieven Van de Velde en sociale media experte Nadja Desmet jou wat de concrete mogelijkheden zijn en geven ze praktische tips waarmee je meteen aan de slag kan.