UNIZO-Zonhoven

 

Wij maken werk van ondernemen in Zonhoven

 

De totale nationale UNIZO-groep met samenwerkende diensten steunt op de inzet van 1.000 vaste medewerkers en ruim 3.500 ondernemers-bestuursleden, die zich vrijwillig voor de organisatie inzetten. En dat met een zo groot mogelijke representativiteit in alle sectoren.

 

Het bestuur van de lokale kern in ZONHOVEN is een gezonde mix van een 10-tal ondernemers uit verschillende sectoren. Op die manier garandeert het een goede vertegenwoordiging van het bedrijfsleven in de gemeente.

 

Een gedetailleerde opsomming van het bestuur en hun functies vind je op de pagina van het UNIZO-bestuur.

 

 

 bestuur_Unizo_Zonhoven_2015

 

Tijdens de maandelijkse vergaderingen worden de actuele punten besproken die aandacht verdienen, bevindingen en conclusies uit vergaderingen in verschillende belangengroepen en overlegorganen worden besproken.

 

Het einddoel is door een doeltreffende actie en een krachtige aanwezigheid de politieke besluitvorming beïnvloeden in het voordeel van de zelfstandige ondernemers in Zonhoven.

 

Wil je op korte tijd volledig geïnformeerd raken over de werking van Unizo Zonhoven,

het bestuur en hun bevoegdheden, de activiteiten, en de vele voordelen om lid te worden van Unizo, bekijk dan even onze presentatiefilm hieronder...

 

 

 

 

 

Lid worden Infopakket


UNIZO 2016 Overzicht van UNIZO op Vimeo.

b
social media
sp
sp
sp
UNIZO maakt werk van ondernemen
in Zonhoven
KBC Proximus Liantis