Internationaal

Internationale ambities? Zoekt u een stevig opleidingstraject, nuttige contacten, het juiste netwerk, een begeleidingstraject op maat of persoonlijk advies? Dan is UNIZO Internationaal uw partner! Ontdek hieronder hoe wij u graag verder helpen.

Contactdagen en A Taste of Business

Hebt u een specifieke markt op het oog en zoekt u marktinformatie? Hebt u concrete vragen over uw strategie naar bepaalde landen of regio’s? Zoekt u een betrouwbare handelspartner? Dan is een adviesgesprek met één of meerdere Vlaams Economische Vertegenwoordigers een must! Maak een afspraak met de buitenlandse vertegenwoordigers van Flanders Investment and Trade tijdens de contactdagen of kom informeel netwerken op de lunchontmoetingen ‘A Taste of Business’.

Het volledige overzicht van de contactdagen en Taste of Business vindt uPDF icon hier

 

 

Activiteiten voor internationaal ondernemen

19 apr 2017

A taste of business Frankrijk

Veurne / Netwerkactiviteit / UNIZO Internationaal
Frankrijk ... your taste of business? Ontdek het tijdens een interactieve lunch met de Vlaamse Economische Vertegenwoordigers.
20 apr 2017

A taste of business Frankrijk

Gent / Netwerkactiviteit / UNIZO Internationaal
Frankrijk ... your taste of business? Ontdek het tijdens een interactieve lunch met ... een indrukwekkende rondvaart in de haven van Gent!
24 apr 2017

Contactdag Frankrijk

Hasselt / Netwerkactiviteit / UNIZO Internationaal
Tijdens de contactdag kan u een afspraak maken met de Vlaamse Economische Vertegenwoordigers uit Frankrijk. Via een individuele afspraak van +/- 45 min. kan u hen ontmoeten en hen uw plannen uit de doeken doen.
26 apr 2017

Help, de fiscus staat voor mijn deur! Wat je moet weten over jouw rechten en plichten.

Sint-Niklaas / Actuasessie
Wat mag de fiscus en nu wel en wat niet? In deze actuasessie brengen we jou bij wat jouw rechten en plichten zijn bij fiscale controle.
27 apr 2017

Het Enig Document

Brussel / Netwerkactiviteit / UNIZO Internationaal
Het Enig Document is binnen de hele Europese Unie het basisdocument voor alle douanehandelingen, uw communicatiemiddel als het ware met de douane.

Publicaties voor internationaal ondernemen

Tools voor Internationaal

Webinars

Hieronder vindt u een selectie van onze webinars:

 

Douane, alles voor u uitgeklaard

Wie buiten de EU aankoopt of verkoopt wil zekerheden dat de goederen vlot en veilig ter plaatse komen. Goederen die in binnen- of buitenland blijven vastzitten zorgen voor frustratie en verlies van tijd en geld. Niet alleen de keuze van een goede en betrouwbare logistieke partner, maar ook de vereiste (eigen) kennis van de basisprincipes van douane kan heel wat problemen voorkomen.

Lid worden

Wilt u nog vlotter zaken kunnen doen over de grenzen heen? Blijf dan goed geïnformeerd, verruim uw netwerk en laat u inspireren door de ervaringen van uw collega-ondernemers.

Met een aansluiting bij UNIZO, krijgt u tal van voordelen en dienstverlening. En nog meer in het bijzonder ook alle dienstverlening van UNIZO Internationaal:

  • Fikse kortingen op seminaries en andere acties van UNIZO Internationaal
  • Kortingen op uw deelname aan de opleidingen Masterclass Exportmanagement, Exportformaliteiten, Importeren volgens de regels van de kunst e.a.
  • 40% korting op uw aankoop van het e-book ‘Snel op weg naar het juiste Exportdocument’
  • UNIZO lobbyt voor een eerlijker ondernemersklimaat voor u als Vlaamse KMO. Weg met de oneerlijke handicaps t.o.v. uw concullega’s in het buitenland.
  • 24/7 kunt u terecht met al uw vragen rond internationaal ondernemen: import, export, investeren, juiste partners vinden …
  • U houdt de vinger aan de pols via de gratis nieuwsbrief

Lid worden