Internationaal

Internationale ambities? Zoekt u een stevig opleidingstraject, nuttige contacten, het juiste netwerk, een begeleidingstraject op maat of persoonlijk advies? Dan is UNIZO Internationaal uw partner! Ontdek hieronder hoe wij u graag verder helpen.

Z.M. de Koning bezoekt hoofdkantoor UNIZO.

Na jarenlange inzet als delegatieleider van de Prinselijke Missies, blijft Z.M. de Koning het bijzonder belangrijk vinden om de vinger aan de pols te houden bij internationaal actieve KMO’s. Tijdens een interactieve werklunch ging hij graag het gesprek aan rond volgende thema’s: industrialisering en productie in België, belang van Europa, belang van staatbezoeken en economische zendingen.

 

Activiteiten voor internationaal ondernemen

25 jan 2017

Contactdag Polen, Roemenië, Hongarije & Tsjechië

Veurne / Netwerkactiviteit / UNIZO Internationaal
Tijdens de contactdag kan u een afspraak maken met de Vlaamse Economische Vertegenwoordigers uit Polen, Roemenië, Hongarije & Tsjechië. Via een individuele afspraak van +/- 45 min. kan u hen ontmoeten en hen uw plannen uit de doeken doen.
02 feb 2017

Contactdag Griekenland, Turkije & Israël

Hasselt / Netwerkactiviteit / UNIZO Internationaal
Tijdens de contactdag kan u een afspraak maken met de Vlaamse Economische Vertegenwoordigers uit Griekenland, Turkije en Israël. Via een individuele afspraak van +/- 45 min. kan u hen ontmoeten en hen uw plannen uit de doeken doen.
02 feb 2017

Karel meets Minister Didier Reynders

Brussel / Netwerkactiviteit / UNIZO Internationaal
Karel Van Eetvelt nodigt Minister Didier Reynders uit voor een interactieve lunch uit op 2 februari 2017. Schuif met 20 KMO-bedrijfsleiders mee aan tafel voor een exclusief gesprek!...
13 feb 2017

Contactdag Rusland & Baltische Staten

Antwerpen / Netwerkactiviteit / UNIZO Internationaal
Tijdens de contactdag kan u een afspraak maken met de Vlaamse Economische Vertegenwoordigers uit Rusland, Baltische Staten, Kazachtstan & Oekraïne. Via een individuele afspraak van 45 min. kan u hen ontmoeten en hen uw plannen uit de doeken doen.
15 feb 2017

Taste of Business Rusland, Baltische Staten

Gent / Netwerkactiviteit / UNIZO Internationaal
Rusland of de Baltische Staten ... your taste of business? Ontdek het tijdens een interactieve lunch met de Vlaamse Economische Vertegenwoordigers tijdens een indrukwekkende rondvaart in de haven van Gent! ...

Publicaties voor internationaal ondernemen

Tools voor Internationaal

Webinars

Hieronder vindt u een selectie van onze webinars:

 

Douane, alles voor u uitgeklaard

Wie buiten de EU aankoopt of verkoopt wil zekerheden dat de goederen vlot en veilig ter plaatse komen. Goederen die in binnen- of buitenland blijven vastzitten zorgen voor frustratie en verlies van tijd en geld. Niet alleen de keuze van een goede en betrouwbare logistieke partner, maar ook de vereiste (eigen) kennis van de basisprincipes van douane kan heel wat problemen voorkomen.

Lid worden

Wilt u nog vlotter zaken kunnen doen over de grenzen heen? Blijf dan goed geïnformeerd, verruim uw netwerk en laat u inspireren door de ervaringen van uw collega-ondernemers.

Met een aansluiting bij UNIZO, krijgt u tal van voordelen en dienstverlening. En nog meer in het bijzonder ook alle dienstverlening van UNIZO Internationaal:

  • Fikse kortingen op seminaries en andere acties van UNIZO Internationaal
  • Kortingen op uw deelname aan de opleidingen Masterclass Exportmanagement, Exportformaliteiten, Importeren volgens de regels van de kunst e.a.
  • 40% korting op uw aankoop van het e-book ‘Snel op weg naar het juiste Exportdocument’
  • UNIZO lobbyt voor een eerlijker ondernemersklimaat voor u als Vlaamse KMO. Weg met de oneerlijke handicaps t.o.v. uw concullega’s in het buitenland.
  • 24/7 kunt u terecht met al uw vragen rond internationaal ondernemen: import, export, investeren, juiste partners vinden …
  • U houdt de vinger aan de pols via de gratis nieuwsbrief

Lid worden