bol

Hoe maak ik van mijn internationale beursdeelname een succes?

 

Deelnemen aan een beurs ... en dan nog internationaal... Hoe begin ik eraan?
Als ondernemer schieten meteen een pak vragen door uw hoofd: Welke beurs kies ik? Wat moet ik allemaal regelen? Hoe kan ik deze inspanning optimaal laten renderen?
Op 1 dag doet u de kennis op en krijgt u een impressie van een internationale beurs om u tegen te zeggen ... Kortom vanuit de praktijk ervaart u: waar u moet zijn, wat u moet doen en hoe u het moet doen!
Breng uw internationalisering in een hogere versnelling!
Dit kan alleen door op het terrein te gaan kijken hoe ervaren
ondernemers dit aanpakken en van hen te leren.

Ontdek het tijdens de one-stop-(work)shop van 7 mei in Brussel! 

 

Vlaamse overheid kent aanwervingspremies toe voor groei- en exportmanagers in KMO’s

10/04/2014- Vanaf 1 april 2014 kan een KMO een aanwervingspremie bekomen ter compensatie van de loonkost van een nieuw aan te werven groei- en exportmanager.

Lees meer

Benelux roept ondernemers op om mee te stappen in een pilootproject over papierarm douanevervoer.

03/04/2014- Wanneer goederen de douane moeten passeren gaat dit gepaard met veel papierwerk. Dit betekent voor bedrijven vaak tijd- en/of geldverlies.

Lees meer

Bespaar tijd en geld met de juiste douaneregeling!

11/02/2014- Bij de invoer of uitvoer van goederen wordt het ‘Enig Document’ gebruikt. Hierop wordt een douanebestemming toegekend. Met deze douane bestemming, brengt u de douane
als het ware op de hoogte van wat er met uw goederen zal gebeuren. Vaak worden uw goederen (na een bewerking) ook weer uitgevoerd. In dat geval kan het gebruik van de juiste douanebestemming u veel geld besparen. ‘Wederuitvoer’ en het ‘plaatsen onder een douaneregeling’ zijn courante douanebestemmingen. Maar vooral met het correcte gebruik van de douaneregelingen kan u geld besparen.

Lees meer

Fotogalerij: A taste of business Rusland en Baltische Staten

11/02/2014- Op 11 februari 2014 waren de Vlaamse Economische Vertegenwoordigers uit Rusland en Baltische Staten te gast bij Havenbedrijf Gent. Een interactieve infosessie vond er plaats tijdens een rondvaart in de haven van Gent.

Lees meer

Fotogalerij: Debat 'Waar gaat onze mobiliteit naartoe?'

18/02/2014- Op dinsdag 18 februari 2014 organiseerden UNIZO Internationaal en DHL Express ism KBC Bank een debat over 'Waar gaat onze mobiliteit naartoe? Stilstaan, vooruit of achteruit?

Lees meer

DHL Express en UNIZO Internationaal stimuleren samen internationaal ondernemen

28/01/2014- Internationaal ondernemen biedt onvermoede kansen voor Vlaamse kmo’s. Niet alleen in Europa, maar ook op andere continenten waar de koopkracht van de plaatselijke bevolking in de lift zit. Om ondernemers die de stap overwegen, de nodige ondersteuning te kunnen bieden, ging UNIZO Internationaal een partnerschap aan met DHL Express.

Lees meer

Groepszakenreis 'China4beginners'

27/01/2014- U exporteert al binnen en buiten Europa, maar nog niet naar China? Zet dan samen met UNIZO Internationaal en FIT uw eerste stappen onder persoonlijke begeleiding, vanaf de voorbereiding tot en met de opvolging achteraf, via dit traject voor beginners.

Lees meer

BelgacomElectrabelKBCADMBZenito