Internationaal

Internationale ambities? Zoekt u een stevig opleidingstraject, nuttige contacten, het juiste netwerk, een begeleidingstraject op maat of persoonlijk advies? Dan is UNIZO Internationaal uw partner! Ontdek hieronder hoe wij u graag verder helpen.

Internationale tewerkstelling ... wat zijn uw bottlenecks?

UNIZO Internationaal houdt graag de vinger aan de pols. Heeft u wel eens sociale controle gekregen bij een tijdelijke opdracht in het buitenland? Vindt u moeilijk uw weg doorheen het kluwen van meldingsplichten, werkvergunningen en A1-attesten? Heeft u een vestiging in het buitenland maar vindt u moeilijk geschikt lokaal personeel?
Laat het ons weten via de internationale tewerkstellingsenquête. Deze enquête is gericht aan exporterende ondernemers die zichzelf of personeelsleden voor korte en/of lange termijn in het buitenland tewerkstellen, alsook personeel aanwerven in het buitenland. Hiermee tracht UNIZO Internationaal de problematieken rond internationale tewerkstelling beter in kaart te brengen om ondernemers in de toekomst nog beter van dienst te zijn.
Het invullen ervan zal slechts enkele minuten van uw tijd in beslag nemen en de antwoorden die u geeft zijn strikt vertrouwelijk. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

 


 

 

 

Activiteiten voor internationaal ondernemen

27 mrt 2017

A taste of business Verenigde Staten en Canada

Kortrijk / Netwerkactiviteit / UNIZO Internationaal
VS en Canada ... your taste of business? Ontdek het tijdens een interactieve lunch met de Vlaamse Economische Vertegenwoordigers.
27 mrt 2017

Help, de fiscus staat voor mijn deur! Wat je moet weten over jouw rechten en plichten.

Tessenderlo / Actuasessie
Wat mag de fiscus en nu wel en wat niet? In deze actuasessie brengen we jou bij wat jouw rechten en plichten zijn bij fiscale controle.
28 mrt 2017

Digitaal prospecteren kan u leren!

Steenokkerzeel / Actuasessie
In deze actuasessie leert u hoe online en mobiele kanalen 'leads' of prospecten opleveren. Hoe u deze 'leads' tot klant converteert...
29 mrt 2017

Digitaal prospecteren kan u leren! - VOLZET

Hasselt / Actuasessie
In deze actuasessie leert u hoe online en mobiele kanalen 'leads' of prospecten opleveren. Hoe u deze 'leads' tot klant converteert...
29 mrt 2017

Help, de fiscus staat voor mijn deur! Wat je moet weten over jouw rechten en plichten.

Beerse / Actuasessie
Wat mag de fiscus en nu wel en wat niet? In deze actuasessie brengen we jou bij wat jouw rechten en plichten zijn bij fiscale controle.

Publicaties voor internationaal ondernemen

Tools voor Internationaal

Webinars

Hieronder vindt u een selectie van onze webinars:

 

Douane, alles voor u uitgeklaard

Wie buiten de EU aankoopt of verkoopt wil zekerheden dat de goederen vlot en veilig ter plaatse komen. Goederen die in binnen- of buitenland blijven vastzitten zorgen voor frustratie en verlies van tijd en geld. Niet alleen de keuze van een goede en betrouwbare logistieke partner, maar ook de vereiste (eigen) kennis van de basisprincipes van douane kan heel wat problemen voorkomen.

Lid worden

Wilt u nog vlotter zaken kunnen doen over de grenzen heen? Blijf dan goed geïnformeerd, verruim uw netwerk en laat u inspireren door de ervaringen van uw collega-ondernemers.

Met een aansluiting bij UNIZO, krijgt u tal van voordelen en dienstverlening. En nog meer in het bijzonder ook alle dienstverlening van UNIZO Internationaal:

  • Fikse kortingen op seminaries en andere acties van UNIZO Internationaal
  • Kortingen op uw deelname aan de opleidingen Masterclass Exportmanagement, Exportformaliteiten, Importeren volgens de regels van de kunst e.a.
  • 40% korting op uw aankoop van het e-book ‘Snel op weg naar het juiste Exportdocument’
  • UNIZO lobbyt voor een eerlijker ondernemersklimaat voor u als Vlaamse KMO. Weg met de oneerlijke handicaps t.o.v. uw concullega’s in het buitenland.
  • 24/7 kunt u terecht met al uw vragen rond internationaal ondernemen: import, export, investeren, juiste partners vinden …
  • U houdt de vinger aan de pols via de gratis nieuwsbrief

Lid worden