E-commerce

Uw webshop juridisch waterdicht dankzij het UNIZO E-Commercelabel

Kent u alle wettelijke regels van toepassing op de online verkoop aan consumenten? Met het UNIZO E-commercelabel bent u en uw klant gerust dat uw webshop betrouwbaar is. Het label wordt toegekend na een grondige juridische screening. U wordt daarbij begeleid tot uw webwinkel helemaal in orde is. Bovendien gebeurt jaarlijks een controle op basis van de toepasselijke en eventueel gewijzigde wetgeving.

Bundel de krachten met uw lokale collega's en bedien uw klanten ook online met Storesquare!

Begin 2016 werd Storesquare gelanceerd, een e-commerceplatform uitsluitend voor Vlaamse KMO’s. Roularta, KBC en UNIZO willen zo de stap naar online verkoop voor zelfstandige handelaars kleiner maken. Zo kan de consument ook te allen tijde bij zijn lokale handelaar kopen. Maar Storesquare is meer dan een online marktplaats: er wordt gezorgd voor de marketing, de financiële afhandeling, tot en met de aflevering bij de consument indien u dat wenst. Krijg een antwoord op al uw vragen op www.storesquare.be/handelaars of tijdens ons informatiemoment op 16 juni in Antwerpen of Neerpelt.

E-commerce Xpo: Start to e-commerce of net al heel actief?

De E-commerce Xpo geeft een antwoord op de vele vragen van iedereen die plannen heeft voor het starten, bouwen, en/of verder optimaliseren van een webshop. Meer dan honderd exposanten vertellen u alles over webshopontwikkeling, betalingssystemen, online marketing, … De expo brengt niet alleen alle aspecten uit de markt fysisch samen, maar stelt ook een indrukwekkend seminarieprogramma voor. De derde editie gaat door op maandag 7 en dinsdag 8 november 2016. De beurs is gratis na online registratie.

Versterk als handelaar uw online aanwezigheid zonder een financiële kater dankzij het project ‘Het internet. Ook uw zaak.’

Najaar 2015 lanceerden UNIZO en het Agentschap Innoveren en Ondernemen het project ‘Het internet. Ook uw zaak.’. Met de campagne willen we alle handelaars stimuleren om werk te maken van hun online activiteiten. We zetten u concreet op weg met een overzicht van de mogelijkheden voor uw zaak, praktische tips en sessies. Doe ook zeker de e-scan en ontdek de mogelijkheden van het internet voor uw zaak en leer welke stappen u nog kan zetten. Het project krijg steun van Europa via het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling dat 268.800 euro investeert.

 

Ook interessant

 

Contactgegevens
T: 0800 20 750
Verantwoordelijke: Kim Mampaey
Mail veranderwoordelijke: retail@unizo.be