Stel zelf je traject samen!

Zit je nog met vragen? Of ben je op zoek naar een begeleiding op maat? Dat kan uiteraard! Onze lokale coaches staan klaar om al je vragen te beantwoorden en samen met jou op te zoek gaan naar jouw ideaal traject. Laat je gegevens achter en we gaan graag met jou in gesprek.

Laat je gegevens achter

UNIZO coaches in Andermans Zaken

Worstel ook jij als ondernemer met vragen? Dan zijn onze UNIZO-begeleidingstrajecten beslist iets voor jou! Onze eigen “Kamals” – zeg maar ondernemerscoaches – luisteren naar jou, zetten het vergrootglas op je bedrijf, voeren intensieve gesprekken, geven je tips en adviezen, schrijven een rapport waarmee je zelf verder aan de slag kan.

Alles over Andermans Zaken

Een passie voor creatie en ambacht

Bij Eva Crauwels begon Mia et Moi als een liefde voor juwelen en een droom. Tijdens corona leerde ze dan UNIZO kennen, waar ze de begeleidingen Bedrijfsoptimalisatie en Financieel Inzicht volgde.

De begeleiding was exact wat ik nodig had

Relinde Nouwen wilde haar carrière een nieuwe wending geven. Samen met ondernemersadviseur Dorien Dingenen leidde ze haar ondernemersdroom in goede banen. De startersbegeleiding was de stok achter de deur die Relinde nodig had.

Het was een alles-of-nietsverhaal

Christophe Sepot zette voet aan wal in zijn professionele leven met AntwerpByBoat. Na drie jaar ploeteren stootte hij op de Startlening van PMV. UNIZO kon hem helpen bij het indienen van een waterdicht aanvraagdossier.

Ik durf nu strategische keuzes maken

Gregor Zimmer koos voor het zelfstandige ondernemerschap en richtte het bedrijf Que Pasa Cocktails op. Tijdens zijn traject bij UNIZO wordt hij geprikkeld om zijn zaak een pittige boost te geven.

Capptain zet de zeilen bij

Katrien Wera en haar partner Kristof, drijvende krachten achter Capptain, bieden een scala aan op maat gemaakte IT-oplossingen zoals websites, software en apps. Ze optimaliseerden hun bedrijf samen met UNIZO-coach An Dehoux.

Energieslim ondernemen met Du Pont

Du Pont is een bekende naam in de wereld van het meubelbeslag. En sinds de verhuis naar een eigen locatie in 2022, koos zaakvoerder Alain Leyssens ook heel bewust voor het pad van de duurzaamheid.

Nu ik de juiste prijzen vraag, kan Maison GMG groeien

In januari 2021 start Goele Swenters haar eigen naaiatelier Maison GMG op. Ze heeft een goed businessmodel én financieel plan. Maar al snel blijkt dat er iets niet klopt, ze besluit al snel om het traject Financieel Inzicht te volgen.

Kansen en valkuilen bij diversiteit

Ruth Lagast van brasserie Chagall Nieuwpoort geeft diversiteit op de werkvloer een kans, en dat resulteert in een mooi succesverhaal. Hoe werkt een divers en inclusief personeelsbeleid?

Op zoek naar topprestaties binnen én buiten de gym

Ooit was Nayib Lagouireh een beloftevolle profvoetballer. Na een reeks blessures bleef hij echter niet bij de pakken zitten en bouwde een succesvol fitnessconcept uit. Om een volwaardig businessplan op te stellen klopte hij bij UNIZO aan.