UNIZO advies op maat

Als ondernemer ben je gedreven en ambitieus. En het is onze missie om die ambities te helpen waarmaken. Een bedrijf opstarten of runnen loopt niet altijd van een leien dakje. Je moet van alle markten thuis zijn en dat is niet evident. Misschien kan jij ook wel professioneel advies en begeleiding gebruiken? Een frisse kijk van buitenaf is immers altijd interessant, ook al ben je goed bezig. Met de juiste adviespartner sta je sterker in je schoenen en krijg je inzicht in jouw opportuniteiten. UNIZO helpt je om van jouw verhaal nóg een groter succes te maken.

 

Ontdek in ons veelzijdig aanbod hoe wij jou kunnen ondersteunen!

Start

Laat je begeleiden van bij je idee tot je uiteindelijke opstart en vergroot je slaagkansen als succesvol ondernemer!

Ik wil starten

Optimaliseer

Laat je begeleiden in het professionaliseren van je bedrijfsvoering en zorg voor een stevige basis!

Ik wil optimaliseren

Transformeer

Laat je begeleiden doorheen je groeipijnen, samen maken we jouw ambitie als ondernemer waar!

Ik wil transformeren

Je bedrijf overdragen?

Laat je begeleiden in de voorbereiding van je bedrijfsoverdracht en in de daaropvolgende stappen!

Ik wil overdragen

 

Gids vol tips en tools voor ondernemers

TIP: Wegwijzer voor Ondernemers

UNIZO ontwikkelde een Wegwijzer voor Ondernemers. Via deze gids vol tips, getuigenissen en begeleidingsadvies, zet je jouw onderneming op de goede weg!

Download hier de Wegwijzer

Hoe overleef je de coronacrisis?

De coronacrisis treft bedrijven wereldwijd. De tijdelijke werkloosheid piekt. En veel ondernemers zitten met de handen in het haar. Het is nu dan ook meer dan ooit belangrijk om je bedrijf eens goed onder de loep te nemen en te kijken of je stevig in je schoenen staat. Kan jij deze crisis overwinnen op de manier waarop je nu werkt of is er toch wat aanpassing en bijsturing nodig? Weet dat wij, als UNIZO zijnde, samen met onze coaches klaarstaan om jou te ondersteunen en begeleiden. Wij hebben heel wat kennis en kunde in huis en staan dan ook te springen om deze met jullie te delen en ervoor te zorgen dat jullie allen zonder kleerscheuren hieruit komen. Contacteer ons – geheel vrijblijvend – om samen met ons te bekijken wat we concreet voor u als ondernemer kunnen betekenen en welke begeleiding het beste bij jou past.

Samen staan we sterk, sterker dan ooit.

Hoe overleef je de coronacrisis? Check hier onze tips & tricks!

Om je nog wat verder op weg te helpen en je te ondersteunen bij de uitrol van je onderneming, hebben we hier alvast nog 2 handige tools voor je die je gratis kan downloaden. Ze helpen je om je marketingstrategie te plannen en uit te rollen

Marketingplanner

Plan je marketingacties overzichtelijk met onze marketingplanner.

Download hier!

Empathy Map

Hulp nodig bij het opmaken van je marketingstrategie? Bekijk dan de Empathy map!

Download hier!

UNIZO Team Ondernemersbegeleiders

Het UNIZO team staat voor jou klaar!

Ons team bestaat uit meer dan 50 ondernemersbegeleiders. Een zeer gedreven, professioneel en allround team met elk hun expertise(s) en ervaring, die allemaal dezelfde UNIZO waarden uitdragen. Alleen al vorig jaar begeleidden zij meer dan 1.200 ondernemers en kandidaat-ondernemers.