UNIZO Begeleidingen

Individuele begeleidingen, op jouw maat en in elke fase van je onderneming
Noem ons gerust inzichtbrengers. Energiegevers. Vooruitgangsdenkers.  

Want of je nu een starter, groeier, of doorgewinterde eigenaar-ondernemer bent, of aan bedrijfsoverdracht denkt, de één-op-ééntrajecten met onze ondernemerscoaches leiden tot een verrassend sterke cocktail.  

Verwacht je aan een mix van vernieuwende ideeën, strategische oogopeners, financiële inzichten en - als het nodig is - zelfs een spreekwoordelijke schop onder je kont. Nooit belerend, altijd positief inspirerend en in het volste vertrouwen.  

Kortom, jouw persoonlijk ondernemersklankbord in de breedste zin van het woord.

Ontdek in ons veelzijdig aanbod hoe wij jou kunnen ondersteunen!

Start

Laat je begeleiden van bij je idee tot je uiteindelijke opstart en vergroot je slaagkansen als succesvol ondernemer!

Ik wil starten

Optimaliseer

Laat je begeleiden in het professionaliseren van je bedrijfsvoering en zorg voor een stevige basis!

Ik wil optimaliseren

Transformeer

Laat je begeleiden doorheen je groeipijnen, samen maken we jouw ambitie als ondernemer waar!

Ik wil transformeren

Je bedrijf overdragen?

Laat je begeleiden in de voorbereiding van je bedrijfsoverdracht en in de daaropvolgende stappen!

Ik wil overdragen

Tips & Testimonials

 

Ook copywriter Dana Gorremans krijgt te maken met de gevolgen van de coronacrisis: ze verliest haar job. Toch ziet ze dit als dé...

 

Lisa Deridder is zaakvoerster van Lost In Pablos in Gent. Je vindt er casual kleding, accessoires, kostuums én maatwerk, eerlijk geproduceerd en vaak...

 

Marijn Fransen en zijn vrouw Charlotte Fleerackers zijn de bezielers van Stabco : specialist in funderingstechnieken. Het bedrijf groeit hard. Nu, vier jaar...

 

Richting voor de toekomst – Facebook lives

Vanaf oktober nemen wij jou elke eerste woensdag van de maand mee op een reis richting toekomst. Coach Liesbeth belicht telkens een topic dat belangrijk zal zijn voor jou als ondernemer om op in te spelen. Denk maar aan (klanten)beleving, artificiële intelligentie, work-life balance, innovaties in de bouwsector, e-commerce… Kortom: voor elke sector en ondernemer wat wils.

Sessie gemist?

Herbijk de sessie rond Beleving

Nood aan concrete handvaten, tips & tricks?

Download de learnings rond Beleving

Gids vol tips en tools voor ondernemers

TIP: Wegwijzer voor Ondernemers

UNIZO ontwikkelde een Wegwijzer voor Ondernemers. Via deze gids vol tips, getuigenissen en begeleidingsadvies, zet je jouw onderneming op de goede weg!

Download hier de Wegwijzer

Hoe overleef je de coronacrisis?

De coronacrisis treft bedrijven wereldwijd. En veel ondernemers zitten met de handen in het haar. Het is nu dan ook meer dan ooit belangrijk om je bedrijf eens goed onder de loep te nemen en te kijken of je stevig in je schoenen staat. Kan jij deze crisis overwinnen op de manier waarop je nu werkt of is er toch wat aanpassing en bijsturing nodig? Contacteer ons – geheel vrijblijvend – om samen met ons te bekijken wat we concreet voor jou als ondernemer kunnen betekenen en welke begeleiding het beste bij jou past. Samen staan we sterk, sterker dan ooit.

Hoe overleef je de coronacrisis? Check hier onze tips & tricks!

Om je nog wat verder op weg te helpen en je te ondersteunen bij de uitrol van je onderneming, hebben we hier alvast nog 2 handige tools voor je die je gratis kan downloaden. Ze helpen je om je marketingstrategie te plannen en uit te rollen

Marketingplanner

Plan je marketingacties overzichtelijk met onze marketingplanner.

Download hier!

Empathy Map

Hulp nodig bij het opmaken van je marketingstrategie? Bekijk dan de Empathy map!

Download hier!

UNIZO Team Ondernemersbegeleiders

Het UNIZO team staat voor jou klaar!

Ons team bestaat uit meer dan 50 ondernemersbegeleiders. Een zeer gedreven, professioneel en allround team met elk hun expertise(s) en ervaring, die allemaal dezelfde UNIZO waarden uitdragen. Alleen al vorig jaar begeleidden zij meer dan 1.200 ondernemers en kandidaat-ondernemers.

Partnership met VLAIO: Samen voor sterk, ambitieus ondernemen

Vlaanderen mag best wat ambitieuzer zijn als het aankomt op ondernemerschap. We hebben nood aan meer starters, meer blijvers en meer groeiers.  Daarom wil Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) projecten op stapel zetten die ondernemers aanzetten tot, ondersteunen of begeleiden bij het ondernemen. Met de VLAIO partners bundelen we onze krachten en middelen. UNIZO maakt deel uit van een netwerk van initiatieven waar ondernemers gebruik van kunnen maken.
Samen voor #sterkondernemen.