Jouw persoonlijk 
ondernemersklankbord

Klankbord
Klankbord
Klankbord
Klankbord

Kies de begeleiding die bij jou past

Starten

Je denkt aan een eigen onderneming en wilt weten of dit haalbaar is? Een financieel duwtje met de Startlening?
Al jouw vragen helpt een deskundige UNIZO-coach beantwoorden.

Financieel inzicht

Op zoek naar kapitaal voor jouw onderneming of inzicht in je financiële situatie?

Energie

Hoe kan je je energieverbruik optimaliseren? Is groene energie iets voor jou? Krijg een toekomstgericht energieplan op maat van jouw onderneming.

Bedrijfsoptimalisatie

Wil je je onderneming onder de loep nemen en ben je op zoek naar operationele quickwins? Dan is dit de begeleiding op maat die jij zoekt!

Strategie & Groei

Heb je nood aan strategisch of algemeen advies voor je kmo?
Het traject richt zich op ondernemers die cruciale stappen nemen in de ontwikkeling van hun bedrijf.

Internationaal Starten & Groeien

Heb je plannen om internationaal aan de slag te gaan? Of ben je reeds internationaal actief maar heb je nood aan een klankbord van een expert ter zake?

HR-begeleidingstraject 'Elk Talent aan Boord'

Elk Talent aan Boord is een HR-begeleidingstraject waarbij we jou begeleiden om openstaande vacatures in jouw onderneming in te vullen met talenten met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Stel zelf je traject samen!

Zit je nog met vragen? Of ben je op zoek naar een begeleiding op maat? Dat kan uiteraard! Onze lokale coaches staan klaar om al je vragen te beantwoorden en samen met jou op te zoek gaan naar jouw ideaal traject. Laat je gegevens achter en we gaan graag met jou in gesprek.

Laat je gegevens achter

UNIZO heeft de ondernemer in mij sterker gemaakt

Marjan Fock startte samen met haar man “Dierenartsen De Nekker” op. Voor die opstart van haar zaak deed ze een beroep op het begeleidingstraject Starten van UNIZO. Zeven jaar later klopte Marjan opnieuw bij ons aan.

Startlening voor Snigg

Snigg in Gooik biedt laadpalen op maat, met oog voor het esthetische. Om Snigg een boost te geven, doen zaakvoerders Philippe Fontaine, Steve Habsch en Kim Borremans beroep op de Startlening van PMV. Ze worden tijdens hun aanvraag persoonlijk begeleid door Els De Wolf,  doorwinterde UNIZO-ondernemerscoach.

Snigg

Conceptic sprint richting derde begeleidingstraject

Wat je krijgt als je een gedreven marketeer en een creatieve copywriter met een leuk businessconcept samenbrengt? Het jonge online marketingbureau Conceptic. Jesper De Gryse en Manu Henry, beiden 29, klopten voor de nodige ondernemershandvaten aan bij UNIZO. 

Dimitri Dams, uitbater kippenkraam

Met hulp van het Startersplatform heeft Dimitri zijn volledige businessplan gemaakt. Stap voor stap kon hij zo zijn plan uitwerken.

Stien De Rooy, bloemenwinkel

De hulp die ze van de UNIZO-coaches kreeg tijdens de begeleiding Starten en bij de aanvraag voor de Startlening, gaf haar het zetje dat ze nodig had.

Pieter Jan Franssen, advocaat

Pieter-Jan volgde een Strategie & Groeitraject en vond zo het klankbord waar hij naar op zoek was om verder uitgedaagd te worden in zijn doen en denken.

Sara Pollers, Café René

Sara hengelde naar een lening voor Café René. Droom je ook van een eigen zaak? Stop met dromen en bouw aan je toekomst met een UNIZO-coach aan je zijde.

Sara Pollers

Ondernemers vertellen hoe straf onze UNIZO-begeleidingen zijn

Manuela en Micha, Mieco-effect

Manuela en Micha runnen het ecologisch advies- en studiebureau Mieco-effect. "Dankzij de Strategie- & Groeibegeleiding leerden we onszelf kritisch in vraag stellen"

Manuela en Micha

Pol Op de Beeck, Comme chez Soif

Pol Op de Beeck scoort hoge toppen in de wereld van cocktails. “Dankzij de begeleiding Online Verkopen lopen de leads nu vlot binnen”

Pol Op de Beeck

Sander en Hendrik, OceanBites

OceanBites produceert lekker en ecologisch zeewier aan land. "Dankzij de Startersbegeleiding leerden we onszelf kritisch in vraag stellen"

Oceanbites

Goele Swenters, naaiatelier Maison GMG

"Nu ik de juiste prijzen vraag, kan Maison GMG groeien." Het traject Financieel Inzicht te volgen. Dat blijkt haar redding.

Avelon Deburggraeve, Petite Brunette

“Ik kreeg eindelijk het advies dat ik zocht. Op mijn maat én dat van mijn zaak.” Met de begeleiding Bedrijfsoptimalisatie hoopt ze antwoorden te krijgen op haar vragen. 

Marie Pieters, restaurant Pauline

Tijdens de begeleiding Starten werkt ze samen met coach Ellen een dossier uit om u tegen te zeggen. En met succes. “Dankzij ons sterk dossier keurde PMV onze lening meteen goed.”

Samen voor sterk, ambitieus ondernemen