Herbekijk onze webinars

Meer verkopen met een goede winkelinrichting (1)

Katelijn Quartier is assistent-professor retail design aan de Faculteit Architectuur en Kunsten van de Universiteit Hasselt, waar ze ook academisch directeur is van het Retail Design Lab kenniscentrum. Samen met het Lab onderzoekt ze hoe de winkel van morgen eruit moet zien, inclusief de thema's beleving en duurzaamheid. 

Meer verkopen met een goede winkelinrichting (2)

Kelly Claessens studeerde interieurvormgeving aan Thomas More in Mechelen. In 2010 opende ze, met een gelimiteerd budget maar tonnen motivatie, La Fabrika, een interieurwinkel en ontwerpstudio in hartje Brussel. La Fabrika is een one-stop-shop voor geschenken en interieurobjecten. Met La Fabrika Studio worden interieurprojecten van A tot Z uitgewerkt.

Starten met online verkoop

Heb je nog geen webshop, maar wil je jouw klanten ook online bedienen? Dat kan al heel eenvoudig en snel via je website of Facebookpagina. Tijdens dit webinar geeft onze e-commerce expert Lieven Van de Velde een antwoord over o.m. het opnemen van online bestellingen, de betaling, het voorbereiden  van de verzending...

Starten met een webshop

Ben je van plan op effectief met een eigen webshop te starten? In dit webinar geeft expert Lieven Van de Velde je antwoorden op de voornaamste vragen zoals: Welk platform kiezen? Hoeveel kost een webshop? Hoe integreer ik mijn productcatalogus? Hoe regel ik de online betalingen? Hoe koppel ik de webshop aan mijn kassasysteem...

Optimaliseer jouw webshop

Heb je al een webshop en wil je jouw bestaande shop optimaliseren, meer bezoekers aantrekken en meer verkoop stimuleren? Expert Lieven Van de Velde legt je uit hoe je meer traffic genereert en hoe je het percentage bezoekers dat effectief aankoopt opkrikt. Hoe integreer je Google Analytics en hoe maak je duidelijk dat je een lokale handelaar (of winkelhier) bent?

Hoe vergroot je de online vindbaarheid van jouw website of webshop?

In dit webinar legt expert Lieven Van de Velde je o.m. uit wat het verschil is tussen SEO (zoekmachineoptimalisatie) en SEA (online adverteren). Hoe pak je dat concreet aan? Hoe kies je de juiste zoektermen voor je site? Wat moet je doen om goed te scoren in de zoekresultaten van Google? Welke tools kan je gebruiken om doordacht aan SEO te doen?...

Hoe promoot je jouw website of webshop via sociale media?

Ben je gestart met online verkopen en wil je je aanbod succesvol online promoten via sociale media, bij je bestaande maar ook nieuwe klanten? Nadja Desmet van Socialemediaburo.be legt je uit welke sociale mediakanalen je best inzet, welke posts het best werken, hoe vaak je moet posten... en hoe je via advertenties op social media (potentiële) klanten kan bereiken.

Hoe promoot je jezelf als winkelhier op sociale media?

Hoe zet je online in de verf dat je effectief een lokale handelaar of winkelhier bent? Expert sociale media Nadja Desmet van Socialemediaburo.be geeft je tips en tricks om als winkelhier op een authentieke manier aanwezig te zijn op sociale media en zo nog meer bereik te halen, op een organische manier.

Een fysieke winkel én webshop: haalbaar en rendabel?

Vind je het best ook een uitdaging om tijd en energie te stoppen in een webshop, bovenop al het werk voor je fysieke winkel? Valt de rendabiliteit van je online verkoop misschien tegen, toch zeker in verhouding tot de inspanningen die je er moet voor doen? E-commerce-expert Lieven Van de Velde reikt je een aantal tips en mogelijkheden aan om je return on investment te vergroten.

Succesvol betalend adverteren op Facebook en Instagram

Meer (potentiële) klanten bereiken en overtuigen via betalende advertenties op Facebook en Instagram, hoe pak je dat in de praktijk aan? Wat zijn de do's and don'ts? Welke advertenties werken het best? Dat en veel meer verneem je van expert Jolien Van den Broeck van Facebook, en van Nadja Desmet van Socialemediaburo.be.