Overzicht activiteiten

Bijvoorbeeld: 21/06/2019
21 mei 2019

Contactdag Noorwegen, Denemarken, Finland en Zweden

Geel / Netwerkactiviteit / UNIZO Internationaal
Bespreek gratis uw exportplannen naar Noorwegen, Denemarken, Finland & Zweden met de Vlaamse Economische Vertegenwoordiger uit deze landen.
21 mei 2019

GEANNULEERD!!! Jobstap: Personeelsbeleid in uw KMO

Leuven / Cursus / KMO
Dit interactieve traject ondersteunt uw onderneming op vlak van personeelsbeleid. In vier sessies met collega-ondernemers (uit niet-concurrerende sectoren) stoomt u uw onderneming klaar voor de toekomst.
21 mei 2019

Starten als zelfstandig ondernemer

Leuven / Cursus / Alle info voor het starten van jouw eigen zaak
Wil je starten als zelfstandige ondernemer? Je staat er niet alleen voor! UNIZO loodst je graag door het verdere opstartparcours.
21 mei 2019

Startlening aanvragen?!

Brugge / Cursus / Alle info voor het starten van jouw eigen zaak
Je bent een starter op zoek naar voordelig startkapitaal? Of je bent een nieuwe ondernemer op zoek naar een goede financiering voor je investering? Dan biedt Startlening voor jou een oplossing. ...
21 mei 2019

Starten als zelfstandig ondernemer

Gent / Cursus / Alle info voor het starten van jouw eigen zaak
Denk je eraan om te starten als zelfstandige? Deze UNIZO infosessie leidt je van A tot Z door het opstartparcours. Een must voor iedereen die wil starten als zelfstandig ondernemer. ...
21 mei 2019

Ondernemersforum | Focus op freelancers

Vilvoorde / Cursus
Freelancers. Voor de wetgever bestaan ze zelfs niet, maar ze zijn van goudwaarde in onze economie. Hoog tijd dus om een lerend netwerk te organiseren exclusief voor freelancers!
21 mei 2019

Leer beter communiceren

Izegem / Netwerkactiviteit
Het is belangrijker dan ooit om gericht en succesvol te communiceren. Welke digitale en gedrukte kanalen zijn geschikt om jouw doelen en doelgroepen te bereiken? Krijg praktische tips om jouw communicatie (nog) beter te maken!
21 mei 2019

Hoe maak ik werk aantrekkelijk voor mijn (nieuwe) medewerkers?

Veurne / Netwerkactiviteit
Hoe maak je van ‘aanwezige’ medewerkers ‘dynamische’ medewerkers? Hoe ga ik in gesprek met mijn medewerkers? Hoe worden mijn medewerkers gelukkiger in hun job? Leer hoe je van je eigen medewerkers witte raven maakt!
21 mei 2019

Eindelijk je eigen website

Deinze / Actuasessie
Je bent pas een zaak gestart en je wil je business meteen een boost geven met een eigen, professionele website? Of je bent al jaren goed bezig, maar die eigen website blijf je maar uitstellen? Omdat je niet weet hoe eraan te beginnen?
22 mei 2019

Start Up Talk

Kortrijk / Cursus / Alle info voor het starten van jouw eigen zaak
Start-up Talk voor Nieuwe durvers