UNIZO staat voor ondersteuning en dienstverlening. Samenwerking is dan ook niet vreemd. UNIZO werkt nauw samen met tal van partners: structurele, project- of logistieke partners. Ze hebben één ding gemeen. Bij alle partners staat de zelfstandige ondernemer centraal. Met activiteiten, projecten en/of voordelen werken we als één team en maken we het de ondernemer makkelijker.

Ook werken wij nauw samen met verschillende sectororganisaties en -federaties om de belangen van zelfstandige ondernemers en KMO's in verschillende sectoren optimaal te behartigen zoals bv. Bouwunie, de Unie van het KMO-bouwbedrijfNAV, de Vlaamse ArchitectenorganisatieNationale vereniging van beroepsfotografenFebelhair, Federatie Vrije BeroepenMode Unie, etc.  Daarnaast zijn er nog meer dan 100 andere organisaties aangesloten bij UNIZO. Bekijk hier de volledige lijst van deze organisaties.

 

Ook partner worden?

Een partnership is er in alle maten en alle gewichten. UNIZO heeft strategische samenwerkingen, maar ook sterk projectgebonden acties. Ook mediapartnerships behoren tot de mogelijkheden. 

Meer informatie

Strategische partners