UNIZO Mechelen

Maak op deze pagina kennis met UNIZO Mechelen. Het zijn de zelfstandige ondernemers zelf die onze krachtige ondernemersverenigingen sturen. Zij komen op voor de belangen van elke ondernemer. Wie zijn de bestuurders, hun volgende activiteiten, ondernemersnieuws en lokale dossiers?

Vragen aan UNIZO Mechelen?

Volgende persoon kan jou verder helpen:

Activiteiten van UNIZO Mechelen

14 sep 2022

Battel Ondernemers Netwerk

Mechelen / Actuasessie
Battel Ondernemers Netwerk ...

In de kijker

Nog geen lid? Kom thuis bij het grootste ondernemersnetwerk!

Nog geen lid? Kom thuis bij het grootste ondernemersnetwerk!

Elke dag opnieuw kiezen ondernemers zoals jij voor UNIZO. En daar hebben ze heel goede redenen voor. Want lid worden van UNIZO voelt als thuiskomen. Je wordt omarmd door een team dat naar jou luistert en je op alle fronten helpt te scoren. Je krijgt er een pak concrete voordelen bovenop. En we brengen je in contact met duizenden andere ondernemers. Bovendien verdedigen we jouw belangen op alle niveaus, tot in de Wetstraat.

Overtuigd? Gun jezelf vandaag nog een toegangsticket tot het strafste ondernemersnetwerk van Vlaanderen en Brussel en wij gaan meteen voor je aan de slag. Je bijdrage is uiteraard volledig fiscaal aftrekbaar.

Overzicht bestuurders

Bert Leysen

Functie(s): 
 • Voorzitter
Cobresco
0475 25 23 09
Kreefthoeveweg
11
2812 MUIZEN (MECHELEN)

Mieke De Prins

Functie(s): 
 • Ondervoorzitter
 • Bestuurder
 • Ledenwerving
 • Weekend van de klant
De Prins
0476 31 08 58
Boetestraat
12
2800 MECHELEN

Werner Borré

Functie(s): 
 • Bestuurder
Borre & Co Accountants
0495 51 06 90
Brusselsesteenweg
564 A
2800 MECHELEN

Nele Verelst-Bonne

Functie(s): 
 • Bestuurder
LNB Hersteldienst
0495 57 26 41
Nattehofstraat
107 A
2800 MECHELEN

Kevin Yseboodt

Functie(s): 
 • Bestuurder
KBC Bank Mechelen-Centrum
0474 54 24 53
Grote Markt
27
2800 MECHELEN
UNIZO Mechelen
Kreefthoeveweg 11
2812MUIZEN (MECHELEN)

Ben jij een geëngageerde ondernemer?

Via onze ondernemersverenigingen maak je het verschil voor de lokale economie en heb je impact op het beleid. Je komt terecht in een hechte groep van zelfstandige ondernemers en maakt meteen deel uit van de UNIZO-organisatie.

Maak deel uit van ons netwerk

Als UNIZO-lid kan je van alle netwerkvoordelen gebruik maken. Om evidente redenen (koken kost geld...) kan je van deze voordelen enkel gebruik maken als UNIZO-lid - registreer je daarom dus zeker op deze site mét je lidnummer. (Tip: ben je starter? Geniet dan zes maanden gratis van het lidmaatschap.)

 • Ondernemen doe je niet alleen, je bent welkom in de grootste ondernemerscommunity van Vlaanderen en je sluit je aan bij 110 000 andere ondernemers
 • Geniet van talloze ledenvoordelen zoals begeleidingstrajecten die je business een boost geven, juridische bijstand of korting bij diverse partners.
 • Wij verdedigen elke dag jouw noden en belangen. Daarom is jouw steun als lid extra belangrijk. Zo kunnen we onze slagkracht vergroten en met onze vuisten op ministeriële tafels slaan.
 • We zijn er voor je! Bel ons op de ondernemerslijn via 02 21 22 678 en krijg (meteen) een antwoord op al je ondernemersvragen.

Lid worden