UNIZO Merksplas

Maak op deze pagina kennis met UNIZO Merksplas. Het zijn de zelfstandige ondernemers zelf die onze krachtige ondernemersverenigingen sturen. Zij komen op voor de belangen van elke ondernemer. Wie zijn de bestuurders, hun volgende activiteiten, ondernemersnieuws en lokale dossiers?

Vragen aan UNIZO Merksplas?

Volgende persoon kan jou verder helpen:

In de kijker

Nog geen lid? Kom thuis bij het grootste ondernemersnetwerk!

Nog geen lid? Kom thuis bij het grootste ondernemersnetwerk!

Elke dag opnieuw kiezen ondernemers zoals jij voor UNIZO. En daar hebben ze heel goede redenen voor. Want lid worden van UNIZO voelt als thuiskomen. Je wordt omarmd door een team dat naar jou luistert en je op alle fronten helpt te scoren. Je krijgt er een pak concrete voordelen bovenop. En we brengen je in contact met duizenden andere ondernemers. Bovendien verdedigen we jouw belangen op alle niveaus, tot in de Wetstraat.

Overtuigd? Gun jezelf vandaag nog een toegangsticket tot het strafste ondernemersnetwerk van Vlaanderen en Brussel en wij gaan meteen voor je aan de slag. Je bijdrage is uiteraard volledig fiscaal aftrekbaar.

Overzicht bestuurders

Wendy Claessens

Functie(s): 
 • Voorzitter
Telecom Systems
0493 70 15 14
Kleiryt
45
2330 MERKSPLAS

Erwin Hofkens

Functie(s): 
 • Ondervoorzitter
Slagerij Hofkens
014 63 39 33
Leopoldstraat
17
2330 MERKSPLAS

Judith Gers

Functie(s): 
 • Secretaris
Fietsen Peeraer
0475 68 42 03
Leopoldstraat
8
2330 MERKSPLAS

Inne Mortiers

Functie(s): 
 • Penningmeester
 • Effectieve vertegenwoordiger GECORO MERKSPLAS
Moving Legs
0499 34 94 15
Hoekeinde
18
2330 MERKSPLAS

Kurt Nuyens

Functie(s): 
 • Bestuurder
ELEKTRO NUYENS
0497 12 44 00
Leopoldstraat
42
2330 MERKSPLAS

Carine Proost

Functie(s): 
 • Bestuurder
Caproo
0477 47 67 59
Bisschopslaan
11 7
2340 BEERSE
UNIZO Merksplas
Kleiryt 45
2330MERKSPLAS

Ben jij een geëngageerde ondernemer?

Via onze ondernemersverenigingen maak je het verschil voor de lokale economie en heb je impact op het beleid. Je komt terecht in een hechte groep van zelfstandige ondernemers en maakt meteen deel uit van de UNIZO-organisatie.

Maak deel uit van ons netwerk

Als UNIZO-lid kan je van alle netwerkvoordelen gebruik maken. Om evidente redenen (koken kost geld...) kan je van deze voordelen enkel gebruik maken als UNIZO-lid - registreer je daarom dus zeker op deze site mét je lidnummer. (Tip: ben je starter? Geniet dan zes maanden gratis van het lidmaatschap.)

 • Ondernemen doe je niet alleen, je bent welkom in de grootste ondernemerscommunity van Vlaanderen en je sluit je aan bij 110 000 andere ondernemers
 • Geniet van talloze ledenvoordelen zoals begeleidingstrajecten die je business een boost geven, juridische bijstand of korting bij diverse partners.
 • Wij verdedigen elke dag jouw noden en belangen. Daarom is jouw steun als lid extra belangrijk. Zo kunnen we onze slagkracht vergroten en met onze vuisten op ministeriële tafels slaan.
 • We zijn er voor je! Bel ons op de ondernemerslijn via 02 21 22 678 en krijg (meteen) een antwoord op al je ondernemersvragen.

Lid worden