UNIZO Rumst

Maak op deze pagina kennis met UNIZO Rumst. Het zijn de zelfstandige ondernemers zelf die onze krachtige ondernemersverenigingen sturen. Zij komen op voor de belangen van elke ondernemer. Wie zijn de bestuurders, hun volgende activiteiten, ondernemersnieuws en lokale dossiers?

Vragen aan UNIZO Rumst?

Volgende persoon kan jou verder helpen:

Activiteiten van UNIZO Rumst

22 sep 2022

Keynote - Ontdek de hybride verkoper in jou

Rumst / Netwerkactiviteit
De nieuwste categorie topverkopers is de hybride versie. De hybride verkoper benadert prospecten en klanten via diverse kanalen: videocalls, telefoon, sociale media, videoboodschappen en WhatsApp als een evenwaardige gesprekken.

In de kijker

Nog geen lid? Kom thuis bij het grootste ondernemersnetwerk!

Nog geen lid? Kom thuis bij het grootste ondernemersnetwerk!

Elke dag opnieuw kiezen ondernemers zoals jij voor UNIZO. En daar hebben ze heel goede redenen voor. Want lid worden van UNIZO voelt als thuiskomen. Je wordt omarmd door een team dat naar jou luistert en je op alle fronten helpt te scoren. Je krijgt er een pak concrete voordelen bovenop. En we brengen je in contact met duizenden andere ondernemers. Bovendien verdedigen we jouw belangen op alle niveaus, tot in de Wetstraat.

Overtuigd? Gun jezelf vandaag nog een toegangsticket tot het strafste ondernemersnetwerk van Vlaanderen en Brussel en wij gaan meteen voor je aan de slag. Je bijdrage is uiteraard volledig fiscaal aftrekbaar.

Overzicht bestuurders

Annik Van Puyenbroeck

Functie(s): 
 • Voorzitter
 • Effectieve vertegenwoordiger GECORO RUMST
Computer Portrait Systems
0495 63 16 51
Lode Zielenslaan
12
2840 RUMST

Tom Haepers

Functie(s): 
 • Secretaris
 • Penningmeester
 • Webmaster
 • Bestuurder
TH Consulting
0496 57 45 12
Draplei
21
2580 PUTTE

Leo Lemmens

Functie(s): 
 • Bestuurder
Tuincentrum Lemmens
0497 50 18 44
Pierstraat
12
2840 REET

Tony Van Puyenbroeck

Functie(s): 
 • Bestuurder
Computer Portrait Systems
0495 63 16 51
Lode Zielenslaan
12
2840 RUMST

Jan Polfliet

Functie(s): 
 • Bestuurder
KBC Bank Reet
0486 88 06 30
Molenstraat
1
2840 REET
UNIZO Rumst
Lode Zielenslaan 12
2840RUMST

Ben jij een geëngageerde ondernemer?

Via onze ondernemersverenigingen maak je het verschil voor de lokale economie en heb je impact op het beleid. Je komt terecht in een hechte groep van zelfstandige ondernemers en maakt meteen deel uit van de UNIZO-organisatie.

Maak deel uit van ons netwerk

Als UNIZO-lid kan je van alle netwerkvoordelen gebruik maken. Om evidente redenen (koken kost geld...) kan je van deze voordelen enkel gebruik maken als UNIZO-lid - registreer je daarom dus zeker op deze site mét je lidnummer. (Tip: ben je starter? Geniet dan zes maanden gratis van het lidmaatschap.)

 • Ondernemen doe je niet alleen, je bent welkom in de grootste ondernemerscommunity van Vlaanderen en je sluit je aan bij 110 000 andere ondernemers
 • Geniet van talloze ledenvoordelen zoals begeleidingstrajecten die je business een boost geven, juridische bijstand of korting bij diverse partners.
 • Wij verdedigen elke dag jouw noden en belangen. Daarom is jouw steun als lid extra belangrijk. Zo kunnen we onze slagkracht vergroten en met onze vuisten op ministeriële tafels slaan.
 • We zijn er voor je! Bel ons op de ondernemerslijn via 02 21 22 678 en krijg (meteen) een antwoord op al je ondernemersvragen.

Lid worden