UNIZO Turnhout

Maak op deze pagina kennis met UNIZO Turnhout. Het zijn de zelfstandige ondernemers zelf die onze krachtige ondernemersverenigingen sturen. Zij komen op voor de belangen van elke ondernemer. Wie zijn de bestuurders, hun volgende activiteiten, ondernemersnieuws en lokale dossiers?

Vragen aan UNIZO Turnhout?

Volgende persoon kan jou verder helpen:

In de kijker

Nog geen lid? Kom thuis bij het grootste ondernemersnetwerk!

Nog geen lid? Kom thuis bij het grootste ondernemersnetwerk!

Elke dag opnieuw kiezen ondernemers zoals jij voor UNIZO. En daar hebben ze heel goede redenen voor. Want lid worden van UNIZO voelt als thuiskomen. Je wordt omarmd door een team dat naar jou luistert en je op alle fronten helpt te scoren. Je krijgt er een pak concrete voordelen bovenop. En we brengen je in contact met duizenden andere ondernemers. Bovendien verdedigen we jouw belangen op alle niveaus, tot in de Wetstraat.

Overtuigd? Gun jezelf vandaag nog een toegangsticket tot het strafste ondernemersnetwerk van Vlaanderen en Brussel en wij gaan meteen voor je aan de slag. Je bijdrage is uiteraard volledig fiscaal aftrekbaar.

Overzicht bestuurders

Suzy Maes

Functie(s): 
 • Voorzitter
Snauwaert-Maes & Co
0475 46 42 11
Steenweg op Zondereigen
31
2300 TURNHOUT

Stijn Adriaensens

Functie(s): 
 • Bestuurder
Advocatenkantoor Stijn Adriaensens
0494 88 15 68
Harten
5
2300 TURNHOUT

Tinny Driesen

Functie(s): 
 • Bestuurder
Kapsalon De Merode
0478 73 73 95
De Merodelei
63
2300 TURNHOUT

Manou Driessens

Functie(s): 
 • Bestuurder
Drimavino
014 42 80 53
Slagmolenstraat
71 B
2300 TURNHOUT

Flor Joosen

Functie(s): 
 • Bestuurder
 • Effectieve vertegenwoordiger Lok. Econ. TURNHOUT
Joosen-Luyckx
0495 18 05 98
Oude Kaai
26
2300 TURNHOUT

Felix Vermeiren

Functie(s): 
 • Bestuurder
Verwaest Doe-Het-Zelf
03 313 90 83
Lege Weg
22 A
2960 SINT-LENAARTS

Bert Clymans

Functie(s): 
 • Bestuurder
AC'S Accountants en Belastingconsulenten
0495 37 43 39
Grote Baan
201
2380 RAVELS
UNIZO Turnhout
Steenweg op Zondereigen 31
2300TURNHOUT

Ben jij een geëngageerde ondernemer?

Via onze ondernemersverenigingen maak je het verschil voor de lokale economie en heb je impact op het beleid. Je komt terecht in een hechte groep van zelfstandige ondernemers en maakt meteen deel uit van de UNIZO-organisatie.

Maak deel uit van ons netwerk

Als UNIZO-lid kan je van alle netwerkvoordelen gebruik maken. Om evidente redenen (koken kost geld...) kan je van deze voordelen enkel gebruik maken als UNIZO-lid - registreer je daarom dus zeker op deze site mét je lidnummer. (Tip: ben je starter? Geniet dan zes maanden gratis van het lidmaatschap.)

 • Ondernemen doe je niet alleen, je bent welkom in de grootste ondernemerscommunity van Vlaanderen en je sluit je aan bij 110 000 andere ondernemers
 • Geniet van talloze ledenvoordelen zoals begeleidingstrajecten die je business een boost geven, juridische bijstand of korting bij diverse partners.
 • Wij verdedigen elke dag jouw noden en belangen. Daarom is jouw steun als lid extra belangrijk. Zo kunnen we onze slagkracht vergroten en met onze vuisten op ministeriële tafels slaan.
 • We zijn er voor je! Bel ons op de ondernemerslijn via 02 21 22 678 en krijg (meteen) een antwoord op al je ondernemersvragen.

Lid worden