In een steeds digitalerwordende wereld zijn AI-tools van onschatbare waarde voor freelancers om efficiënter te werken en hun productiviteit te verhogen. Wouter Dorissen, een expert bij YUNGO, deelt vijf krachtige AI-tools die freelancers kunnen gebruiken om hun workflow te verbeteren en hun diensten te optimaliseren.

Chat GPT-4

Chat GPT-4 biedt een veelzijdige set functies voor freelancers. Naast het uploaden van documenten, biedt deze tool ook live verbindingen met het internet via Bing Chat. Bovendien zijn duizenden plug-ins beschikbaar om de Chat GPT-ervaring te verbeteren en te optimaliseren.

Synthesia

Synthesia is een indrukwekkende tool die tekst omzet in gesproken video's. Met meer dan 140 AI-avatars en ondersteuning voor meer dan 120 talen, stelt deze tool freelancers in staat om op unieke wijze boeiende visuele content te produceren.

Elevenlabs.io

Deze tool gaat verder dan alleen tekst-naar-spraakfunctionaliteit in verschillende talen. Het onderscheidt zich door de mogelijkheid om de tool te trainen met je eigen stem, waardoor je tekst kunt omzetten naar jouw specifieke stemgeluid.

Presscloud

Voor freelancers die actief zijn in PR en media, is Presscloud een onmisbare tool. Het maakt het verzenden van persberichten efficiënter door gebruik te maken van AI-ondersteuning.

Instantly

Instantly biedt een oplossing voor cold mailing door AI in te zetten. Deze tool bezoekt de websites van potentiële leads en genereert op basis van die data persoonlijke openingszinnen, wat waardevol is voor het initiëren van effectieve communicatie.

Nuttig voor jou