Staalvol, een bruisend familiebedrijf uit Bocholt met een rijke geschiedenis in de staalsector.
Hun passie ligt in het vervaardigen, repareren en aanpassen van kleine tot middelgrote staalconstructies voor zowel zakelijke als particuliere klanten.

“Ontdek de kracht van Staalvol, waar vakmanschap en innovatie samenkomen om jouw visie in staal te realiseren.”

Met een overdracht van vader op zoon heeft de huidige zaakvoerder, Ben Symons, een ongeëvenaarde ervaring van 45 jaar in de staalsector. Dit betekent dat ze niet alleen vakmanschap bieden, maar ook diepgaande kennis hebben van de evolutie en uitdagingen in de industrie.

Bij Staalvol gaan ze geen enkele uitdaging uit de weg. “We zijn trots op onze betrokkenheid en denken graag mee met onze klanten. Vanaf de allereerste schets van jouw idee tot aan de vlekkeloze uitvoering en plaatsing van het gerealiseerde project, kun je bij ons rekenen op deskundig maatwerk van A tot Z.” zo zegt Ben Symons.

UNIZO Limburg bekroont hem nu met het Handmade in Belgium-label.

Bart Lodewyckx, gedelegeerd bestuurder UNIZO Limburg: “Ik overhandig dan ook graag aan Ben, samen met Ilse de Poot, voorzitter van UNIZO Bocholt,  met veel fierheid het officiële UNIZO Handmade in Belgium-label, waarmee we ondernemers in de schijnwerpers zetten die eerlijke, authentieke producten maken."

www.staalvol.net

Nuttig voor jou